Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Insigniáról mi a vélemény?

Opel Insigniáról mi a vélemény?

Figyelt kérdés

Dízelbe mondják nem olyan jók az opelek...

Ez igaz?

Automata váltó mennyire necces?

Erről a konkrét autóról vélemény?

[link]

2023. aug. 27. 11:53
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha van pénz dögivel és nem gond ha néha nélkülözni kell az autót, akkor tökéletes választás.
2023. aug. 27. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez a dízelmotor, nem a szerelők szíve csücske az tuti.

Vezérlés csere komoly szívás motor-váltó ki! Mert lendkerék oldalon van a lánc, és elég sokáig gyári hiba volt a lánc feszítő sín törése, törött darab belesett az olajpumpa láncába és eltépte.

Lehet, hogy ez már nem érintett.

Autómata váltóra nem volt sok panasz.

2023. aug. 27. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez az A20DT motor nem a legjobb, én is néztem régen, mert amúgy szép autó, pedig amúgy az opelek egyáltalán nem tetszenek, de ez nagyon szép. Benzineseket néztem utána, de zabálnak, és nem mennek, ami meg megy az már OPC.
2023. aug. 27. 12:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez nem A20DTH motor, az a főtengelyt szereti törni és a régi Fiat 1.9 jtd rokona, amit elsz@rtak az Opelnél.

Ezt maguk fejlesztették ez a "suttogó dízel" B16DTH

2023. aug. 27. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

# nekem mindidáig fel se tűnt hogy van link, és valamiért alapvetően az első szériára gondoltam amiből ugye minden dízel 2literes.

Amúgy meg a passat/superb sokkal jobb döntés szerintem.

2023. aug. 27. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Amiket emlitettetek nem az 1. gen. Insigniara jellemzo? Ugy hallottam ezekkel mar nincs annyi problema.
2023. aug. 27. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Pontosan, bár én akkor se vennék még újabbat se.
2023. aug. 27. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Pénz, pénz, és sok pénz kell hozzá. Toronycsapágyak, ülésfűtés (nem térdelünk bele az ülésbe!!!) Visszapillantótükörlap kiesik, kerékcsapágyak, féltengelyek, kényes a futóműve.

"Dízelbe mondják nem olyan jók az opelek..."

- Aki csak a kulcsot forgatja benne, meg tankolni jár, ő neki a világ összes dízel, benzines motorja rossz fog lenni.

"Automata váltó mennyire necces?"

-Japán Aisin -ez is elromlik. Manuális F40 az hibamentes.

"Erről a konkrét autóról vélemény?"

- Insigniaban ez gyenge motor. 136LE, 160/163LE sem egy erőgép. Jó Insignia az 200LE - 340LE között van.

2023. szept. 3. 14:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!