Opel Insigniáról mi a vélemény?
Dízelbe mondják nem olyan jók az opelek...
Ez igaz?
Automata váltó mennyire necces?
Erről a konkrét autóról vélemény?
Ez a dízelmotor, nem a szerelők szíve csücske az tuti.
Vezérlés csere komoly szívás motor-váltó ki! Mert lendkerék oldalon van a lánc, és elég sokáig gyári hiba volt a lánc feszítő sín törése, törött darab belesett az olajpumpa láncába és eltépte.
Lehet, hogy ez már nem érintett.
Autómata váltóra nem volt sok panasz.
Ez nem A20DTH motor, az a főtengelyt szereti törni és a régi Fiat 1.9 jtd rokona, amit elsz@rtak az Opelnél.
Ezt maguk fejlesztették ez a "suttogó dízel" B16DTH
# nekem mindidáig fel se tűnt hogy van link, és valamiért alapvetően az első szériára gondoltam amiből ugye minden dízel 2literes.
Amúgy meg a passat/superb sokkal jobb döntés szerintem.
Pénz, pénz, és sok pénz kell hozzá. Toronycsapágyak, ülésfűtés (nem térdelünk bele az ülésbe!!!) Visszapillantótükörlap kiesik, kerékcsapágyak, féltengelyek, kényes a futóműve.
"Dízelbe mondják nem olyan jók az opelek..."
- Aki csak a kulcsot forgatja benne, meg tankolni jár, ő neki a világ összes dízel, benzines motorja rossz fog lenni.
"Automata váltó mennyire necces?"
-Japán Aisin -ez is elromlik. Manuális F40 az hibamentes.
"Erről a konkrét autóról vélemény?"
- Insigniaban ez gyenge motor. 136LE, 160/163LE sem egy erőgép. Jó Insignia az 200LE - 340LE között van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!