Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért jön mindenki azzal,...

Miért jön mindenki azzal, hogy a BMW megbízhatatlan, pénztemető, stb.. ?

Figyelt kérdés

Nekem 15 éves E90-em van 328i, mikor megvettem akkor valóban csináltattam rajta egy nagyszervízt még pár éve és az akkor majdnem 1,5 millió volt, de rendbe is tettem az egész autót, azóta csak a kopóalkatrészeket kellet cserélni mint bármilyen más autón, illetve egyszer sem hagyott ott sehol..

Mikor megvettem akkor is jött a duma, hogy na majd ezt a 1,5 milliót évente rákölthetem, többet lesz szervízbe mint nálad, stb. stb. , persze most mikor megkérdezem ezen embereket akkor csak annyit mondanak, hogy jó hát biztos szerencséd volt, stb. mondják ezt úgy egyébként, (talán erre tudok gondolni itt is meg más online felületen is) , hogy sose volt BMW-jük, csak hallották innen onnan, hogy az milyen rossz meg drága..

Az biztos, hogy jóval drágább fenntartani mint egy fapados kismotoros kisautót, de sokan úgy adják elő mintha valami trágyadomb lenne az egész, közben ha megcsináltatja rajta az ember amit kér akkor ugyanúgy megbízható mint akár egy opel,suzuki,toyota bármi más.. csak közben meg sokkal többet is ad vissza cserébe.

2023. szept. 14. 15:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
54%
Mikor két troll egymásra talál kategória.
2023. szept. 15. 20:19
 32/35 A kérdező kommentje:

Mi a trollság ebben egyébként? Szerintem inkább trollkodás amit te csinálsz azzal, hogy egy fapados kisautót hasonlítasz egy prémium autóhoz és magyarázod a bizonyítványod, hogy igazából egy 150 centis 60 kg-s boxoló az jobb mert fiatalabb pár évvel mint a 200 centis 120 kg-s boxoló..

2023. szept. 15. 20:26
 33/35 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=X1DCK2aIiVU

Igazából még az alap dolgot se sikerült megérteni, hogy pl mi szükség erre, ha a 20-30 éves modell is annyira " prémium ". De hagyjuk, a lényeg, hogy van kire rásózni ezeket az autókat is, mármint nem az újakat, mert aki prémiumot vesz, az megveszi az újat, hisz van rá pénze.

2023. szept. 15. 20:41
 34/35 A kérdező kommentje:

Neked nem sikerült megérteni, mivel te hasonlítottál 15 éves prémiumhoz mai új autót és most belinkelsz egy zsír új prémiumot. A gondolkodás nem az erősséged.

2023. szept. 15. 22:04
 35/35 anonim ***** válasza:

Fura ezt úgy olvasni, hogy valaki éppenséggel nem tudja megkülönböztetni, hogy mi a differencia egy 20-30 éves és egy mai prémium között, és persze mindenki védi a mundér becsületét, de attól még egy régi prémium a mai forgalomban rég nem viseli azt a prémium kategóriát.

Bár teljesen mindegy, úgy is lesznek akik megveszik, aztán jön a jajj hát ez miért ilyen drága bele, pedig nem is új autó, hát miért nem kapok hozzá gombokért ezt vagy azt....

2023. szept. 15. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!