Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segítség! Már annyi autót...

Segítség! Már annyi autót néztem hogy bele bolondultam és nem tudok dönteni? Mi a véleményetek ezekről az autókról, motorokrol?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy keresgéltem autókat, mert újítani szeretnék.

De annyira belekuszalodtam, hogy döntés képtelen lettem a sok lehetőségtől, minden nap más tetszik, harmadnap pedig mondom aa ennyit én nem adok autóért.

Kismillió autót néztem 4-8 millió Ft közt, de nem tudok dönteni.

Kombi/SUV(kombit preferálok, asszony SUV)

-csakis benzines/hybrid

Normálisan felszerelt, nem fapas autókat.

Mi a véleményetek ezekről?

SuperB 1.8 tsi, 2018 (193ekm)

Passat GTE 1.4 TSI (214e km)

Golf 1.5 TSI, ez rosszabbul felszereltebb mint a többi, km 144

Insignia 1.5 turbó, magasan extrazott

Kadjar 1.6 tce

Tiguan 2.0 TSI

Vagy esetleg a legújabb Octavia, 2021

Focus Active?

Vagy ez már dízel V60 d6 phev?

2023. szept. 13. 17:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Hát nem tudom, egy kicsit komolyabban néz ki mint egy proli skoda vagy opel hiába csak pár éves..

[link]

2023. szept. 13. 19:36
 12/17 A kérdező kommentje:

Hajrá akkor, vedd meg.

Én kombit/suvot keresek, benzinest 🙂 vagy hybridet ha nem tűnt volna fel.

És ebben a kategóriában nem találsz jól felszerelt benzinest.

De minek jartatom a számat?

Ex prémium autó nem menő, akkor menő ha max 6 éves és a legújabb vagy egyél régebbi generáció. A többi már EX prémium.

Miből gondolod hogy egy zúj csíklámpás sima Octavia rosszabb mint egy 12 évvel régebbi ex prémium?

Ha egy újabb autóból szalsz ki, ami LED mátrix fényszórós, az lehet sima Octavia, akkor is jobban odabasz, mint egy ugyan olyan benzines régi EX prémium xenonos. .

2023. szept. 13. 20:15
 13/17 A kérdező kommentje:

És amint látod én nem egy 350ezer km-t futott dízel időzített bombát keresek, hanem a két olcsóbb is amit néztem majd felé ennyit futott, sok tipikusan dízel hibátol mentes.

Mert nem szervizben akarom tudni az autóm 🫠

2023. szept. 13. 20:17
 14/17 anonim ***** válasza:
31%

A kutyát nem érdekli a fényszoród, a Skoda logót meg a gyengusz motort látják benne aki ért hozzá aki meg nem az csak a Skoda logót.

Még egyszer elmondom azért mert te beköltözöl egy újabb garzonba még sokkal sz*rabb lesz mint a kertövezetes 20 éves családi ház. És mindenki a családi házra fog jobban felnézni(BMW) nem a kis garzonodra csak mert új (Skoda) , magyarázhatod a bizonyítványod de te azért veszel egy újabb Skodát mert PROLI vagy , arra vágysz, hogy megvedd ezt a kis összekuporgatott pénzedből és utána ne kelljen rá költeni sokat, ezért cserébe kapsz egy PROLI autót aminek se ereje, se megjelenése, se presztízse nincs.

2023. szept. 13. 20:20
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Skoda a leg leg legallja.... nagyon sokáig octáviát akartam, el is mentem teszt vezetésre....

De én autóban még ekkorát nem csalódtam!!

Nem adtam fel, és szinte végig mentem az összes skodán...

De csalódás.

Aztán bánatomba elmentem egy kia szalonba és proceed gt line szerelem elso látásra vezetésre... nem bántam meg.

2023. szept. 13. 20:31
 16/17 anonim ***** válasza:

#5 "Nem tudom, de a VW dízel motorjai a legmegbízhatóbb motorok közé tartoznak a legtöbb teszten."

Milyen teszten? Az új teszten? Lehet. De pár év után olyan szépen kormolnak.

"A francia autókkal sincs baj 2008 után, bár amiről én beszéltem 2017es, szintén tesztekre alapozva."

Azért én erre nem esküdnék

"Aki a 3F szabályt emlegeti, valamint ezt a német gyűlöletet az biztos nem ért a témához, csak annyit, amennyit olvasott"

Nincs nálam se 3F szabály, se német gyűlölet. Egyszerű tény, hogy a mai német autók nem annyira megbízhatóak, mint régen voltak. Szeretnek kigyulladni, olajat enni, füstölni, meghalni az út közepént stb.

2023. szept. 16. 20:01
 17/17 A kérdező kommentje:

Gyakorlatilag 1.6 CR TDI a legjobbak közt van, akár magyar Totalcar szerint 2009-től

Valamint a 2.0 cr TDI-t is dicsérik a legtöbb oldalon.

Az újabb tsi motoroknak megszűnt a vezérlés problémája.

Túl lusta vagyok rakeresni, főleg h angolul van, azt meg sok magyar úgysem érti meg.

Francia autók:

1.6 HDI, 2.0 HDI, 2.2 HDI gyakorlatilag semmi gond nincs motorikusan

1.5 dci nyugosebb volt régen, de abban az evjaraban amiben keresem maximum az edc-vel van probléma

2.0 dci közös nissan fejlesztés, tipushiba mentes szuperjo dízel.

1.7 DCIrők hosszú távú tesztek nincsenek.

Az 1.6 DCI -nél a dupla turbós változattal voltak problémák, de nem való 1.6 160 lóerős motor egy espace méretű autóba 😄

2023. szept. 17. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!