Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek/tapasztalato...

Mi a véleményetek/tapasztalatok a Nissan Almera-val kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Zabálják az olajat, gyenge motor, gyenge, hosszú váltó. Próbálj minél régebbi évjáratot, amikor még igazi japán volt, azok még lehetnek talán jók, de azokat meg eszi a rozsda. Hát én kihagynám a helyedben. Sokkal inkább egy Suzuki.
2023. aug. 21. 18:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért azt megírhattad volna melyik Almera.... melyik motorral....

Faternak a testvére van (Primera) 1,6 benzines, ua. ez a motor megtalálható az Almerában is.

Az autó pakolhatóság szempontjából marha jó mert kombi.... Tágas is az utastér is mindenhol. Kényelem az olyan semmilyen, nem is rossz de nem is jó.

A motor az olajat nem eszi egyáltalán cserébe a benzint igen csak nyeli, főleg ha városban használja az ember vagy ha pörgeti neki amit viszont szeret az autó....

7000-et lepörgi és így pörgetve meglepően jól meg. A váltó baromi hosszú, kettesben majdnem kiviszi a 100-at :DDDD

2023. aug. 21. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Én ezres switből ültem át n16-os 1.5 almerába. Hát ég és föld(de nyilván nem is egy kategória)... Aztán sokan kérdezték, hogy hát de akkor miért nem vasaló swiftet vettél..? Hát azért b+, mert ebbe van teljes értékű pótkerék, deréktámasz, nem papír a kasztni, 355literes a csomi tartó, ráadásul nem is szélérézékeny így pályázni is tökéletes, valamint a ketegória legjobb ülése került bele(de ezt itt lesz az egyik cikkbe)ja és 60literes az üzemanyag tank. De megbízhatóságból is jeles. A váltó valóban hosszú, ami nem mindig jó, de néha nagyon hasznos, hogy a kettes 100utan szabályoz le. Én rendesen használom és lehet vele bizony előzni vele. A motor japán, de váltó valóban francia, 330ezernél ugyan úgy működik. Sajnos én nem voltam gazdája így már tényleg eszi nekem az olajat és eddig garázsom se volt, így a rozsda is. De ugyan ilyen lesz a következő is csak olyan amire vigyáztak.

https://www.youtube.com/watch?v=87-xef5sOR0&t=20s

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. aug. 22. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:
N16asokból elég gyakran látok, n15ből kevesebb, de még azok is róják az utakat. Az n15 az még teljesen japán.
2023. aug. 22. 00:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2023. aug. 22. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Összességében abszolút nem rossz autó :)
2023. aug. 23. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!