Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lejár a kocsimról a műszaki a...

Lejár a kocsimról a műszaki a szervizben! Mi lesz így?

Figyelt kérdés

Augusztus 28-án beadtam a kocsimat szervizbe, azzal hogy csináljanak meg rajta sok dolgot és vigyék át a műszakin. Közben augusztus 31 én én kórházba kerültem de olyan szeptember 2-3 körül apám mondta hogy beszélt a szervizzel és az alja meg a küszöbök kész vannak, nemsokára jön a futómű. Aztán szeptember 4-én elengedtek a kórházból. Pár napja meglestem a kocsit, az egyik küszöb új volt rajta és kint állt az utcán. Ma jár le róla a műszaki! Reménykedtem hogy péntekig felhívnak de semmi és ha ma se hívnak akkor le lesz járva róla a vizsga.

A szerelő hogy fogja így elvinni vizsgáztatni? Vagy ő elviheti?

2023. szept. 11. 09:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

De miért nem hívod fel te?

Ha nem hívnak fel, akkor Karácsonyig vársz? :D

2023. szept. 11. 09:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha elvállalták, akkor gyakorlatilag biztos, hogy meg is tudják csinálni úgy, hogy átmenjen. Különben nem vállalták volna el.

Ugyanakkor (bár a te autód, a te pénzed) én sokkal helyesebbnek és olcsóbbnak tartom, ha a kicsi hibákat azonnal kijavítjuk és nem várjuk meg, míg nagyra nőnek. Legföljebb akkor van értelme várni a javítással, ha az ember már eldöntötte, hogy előbb-utóbb megy az autó a bontóba, csak addig fogja még használni, amíg le nem jár a műszakija vagy komolyabb hiba nem adódik vele - az utána következő autó pedig már ott áll a garázsban.

2023. szept. 11. 09:50
 13/23 veterán vas ***** válasza:
100%

1.

Lehet, hogy sehova sem kell vinni, mert a szervíznek van vizsgáztatási joga

2.

Lehet hogy megkérték rá az utvonal engedélyt, mert csak később fogadja a vizsgabázis.

3.

Lehet hogy már a múlt pénteken levizsgázott, csak mára maradt a papírmunka.

4.

Lehet hogy minden kész, csak arra várnak hogy rendezd a számlát.

Annyi minden elképzelhető.

Te meg aggódsz..... miközben csak a telefont kellene fölemelned.

2023. szept. 11. 10:27
 14/23 A kérdező kommentje:
A hármas sajnos nem mert napi többször figyelem ügyfélkapun. 2023.09.11. Ig szól a műszaki érvényesség még mindig.
2023. szept. 11. 10:28
 15/23 A kérdező kommentje:
Az egyesnek örülnék.
2023. szept. 11. 10:29
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod, hogy hova adtad be vagy milyen szervizbe. Akkor utána tudsz nézni annak is, hogy ők vizsgáztatnak is-e, vagy csak szerelik. Ha nem, akkor pedig hívd fel őket, és érdeklődd meg, hogy megoldható-e, hogy akkor egyúttal vizsgáztassák is le.

Egyébként az ilyet útvonalengedéllyel szokták intézni.

2023. szept. 11. 11:25
 17/23 veterán vas ***** válasza:
100%

Kérdező!

A 3. lehetőségre adott válaszodra mondok egy 2023-as júniusi példát.

Közúti igazoltatásnál a hatóság jelezte, hogy lejárt az egyik okmányom és jóindulatuan figyelmezetet, mert "mi itt mindent látunk naprakészen".

Természetesen megköszöntem, de azért megmutattam az említett okmányt, amit 2 héttel korábban(!) már megújítattam.

Szóval ennyit a naprakész adatokról, a számítógépek korában. 😉

2023. szept. 11. 12:23
 18/23 A kérdező kommentje:
Ma voltam leskelődni és eltűnt kocsim a szervizből. Sem bent, sem kint nem volt, komolyan, pedig nagyon átnéztem az utcát. Nem tudom mit jelenthet ez.
2023. szept. 13. 16:23
 19/23 anonim ***** válasza:
#18 Hát mondjuk hogy vizsgán van...
2023. szept. 13. 16:28
 20/23 A kérdező kommentje:
Ú de jó lenne.
2023. szept. 13. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!