Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lejár a kocsimról a műszaki a...

Lejár a kocsimról a műszaki a szervizben! Mi lesz így?

Figyelt kérdés

Augusztus 28-án beadtam a kocsimat szervizbe, azzal hogy csináljanak meg rajta sok dolgot és vigyék át a műszakin. Közben augusztus 31 én én kórházba kerültem de olyan szeptember 2-3 körül apám mondta hogy beszélt a szervizzel és az alja meg a küszöbök kész vannak, nemsokára jön a futómű. Aztán szeptember 4-én elengedtek a kórházból. Pár napja meglestem a kocsit, az egyik küszöb új volt rajta és kint állt az utcán. Ma jár le róla a műszaki! Reménykedtem hogy péntekig felhívnak de semmi és ha ma se hívnak akkor le lesz járva róla a vizsga.

A szerelő hogy fogja így elvinni vizsgáztatni? Vagy ő elviheti?

2023. szept. 11. 09:15
A kérdező szavazást indított:
Nem viheti el de el fogja így vinni
A szerelő elviheti így vizsgázni
Ez már túl sok idő, itt valami gond van én felhívnám őket
10 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Az már az ő dolga, mit aggódsz rajta?
2023. szept. 11. 09:18
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nagyon aggódok ezen.
2023. szept. 11. 09:18
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát de mit? Mi miatt? A lejárt műszaki nem bűncselekmény, nem fogja rád rúgni az ajtót a TEK. Megcsinálják az autót, elviszik, leműszakizik, kész. Tehát nem is igazán értem hogy min aggódsz.
2023. szept. 11. 09:21
 4/23 A kérdező kommentje:
Hát akkor jó
2023. szept. 11. 09:22
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem a szerelőt kérdezed?

Amúgy vagy elviszi így, vagy igényelhető útvonalengedély a vizsga napjára.

2023. szept. 11. 09:23
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell aggódni. Ha te viszed műszakiztatni akkor is csak egy útvonalengedélyt kell kérni okmányirodában a műszaki állomásig és kész.
2023. szept. 11. 09:23
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő viszi műszakiztatni, akkor max. őt bírságolnák meg, ha lejárt műszakival közlekedne. De ahogy írták, lehet erre útvonalengedélyt is kérni, meg azért egy lottóötösnek is nagyobb esélye van, minthogy pont azon az 1-2 km-es városi úton igazoltassák az embert.

Én inkább azon hökkentem meg, hogy aug.28-tól folyamatosan szervizben van a kocsid. Azért ez két hét.

2023. szept. 11. 09:32
 8/23 A kérdező kommentje:
Azon is aggódom hogy mi van a rengeteg munka ellenére sem fogják tudni átvinni. De inkább nem gondolok ezekre. Csak néha nehéz megállni. Jó lenne ha ma felhívnának de úgysem fognak.
2023. szept. 11. 09:41
 9/23 anonim ***** válasza:

De akkor ez előtte gyakorlatilag roncs autó volt?

Most vetted? Vagy eddig így használtad?

2023. szept. 11. 09:43
 10/23 A kérdező kommentje:
Sokáig így használtam, eddig mindig volt aki átvitte nekem de eltűntek azok az emberek és most meg kellett csináltatnom. Így is tudom hogy több 100.000-es lesz a végösszeg, de remélem ha ennyit dolgoztak rajta már átviszik valahogy. Nekem megér annyit. Csak vigyék át.
2023. szept. 11. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!