Lejár a kocsimról a műszaki a szervizben! Mi lesz így?
Augusztus 28-án beadtam a kocsimat szervizbe, azzal hogy csináljanak meg rajta sok dolgot és vigyék át a műszakin. Közben augusztus 31 én én kórházba kerültem de olyan szeptember 2-3 körül apám mondta hogy beszélt a szervizzel és az alja meg a küszöbök kész vannak, nemsokára jön a futómű. Aztán szeptember 4-én elengedtek a kórházból. Pár napja meglestem a kocsit, az egyik küszöb új volt rajta és kint állt az utcán. Ma jár le róla a műszaki! Reménykedtem hogy péntekig felhívnak de semmi és ha ma se hívnak akkor le lesz járva róla a vizsga.
A szerelő hogy fogja így elvinni vizsgáztatni? Vagy ő elviheti?
Miért nem a szerelőt kérdezed?
Amúgy vagy elviszi így, vagy igényelhető útvonalengedély a vizsga napjára.
Ha ő viszi műszakiztatni, akkor max. őt bírságolnák meg, ha lejárt műszakival közlekedne. De ahogy írták, lehet erre útvonalengedélyt is kérni, meg azért egy lottóötösnek is nagyobb esélye van, minthogy pont azon az 1-2 km-es városi úton igazoltassák az embert.
Én inkább azon hökkentem meg, hogy aug.28-tól folyamatosan szervizben van a kocsid. Azért ez két hét.
De akkor ez előtte gyakorlatilag roncs autó volt?
Most vetted? Vagy eddig így használtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!