Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minél nagyobb értékű egy...

Minél nagyobb értékű egy autó, annál jobban vigyáznak rá egy szervízben?

Figyelt kérdés

2023. máj. 21. 22:25
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem igen, de alapvetően odafigyelnek az autókra kerüljön az 2 millióba vagy 10be.
2023. máj. 21. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Annál több pénzt mernek elkérni a munkáért. Azon kívül szerintem nincs különbség, ugyanannyira nem vigyáznak rá.
2023. máj. 21. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mikor néha jönnek a hírek, hogy ritka vagy kifejezetten drága sportkocsikat törnek össze " tesztkör " címszóval....
2023. máj. 21. 23:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
dehogy vigyáznak jobban, de legalább drágábban.
2023. máj. 22. 08:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyedi eset nem reprezentatív, meg nagyobb érték alatt gondolom nem ezt érted, de a saját tapasztalatom:

Ugyanabba a márkaszervizbe jártam az előző és a mostani autómmal is. Az előző már tízen éves volt. Összesen ért talán 1 milliót. De soha nem tapasztaltam semmi problémát a szerviz részéről. A mostani autómat újonnan vettem, még a drágulási hullám előtt, közel 8 millióért. Fél éves volt, mikor egy visszahívás miatt elvittem a szervizbe. Na, a motortér összetapogatva olajos kéznyomokkal, bent a motortérben a fényezés több helyen fémig lekarcolva és még csak azt se mondták, hogy elnézést. Mikor szóvá tettem, hogy nem egészen ilyen esztétikai állapotban hagytam itt a kocsit, a válasz az volt, hogy "ja hát igen, elég szűk a motortere ennek a típusnak, nagyon megszenvedtek vele a fiúk". Kész ezzel el volt intézve.

Oké, gondoltam egyedi eset. Egy bő évvel később, éves szerviz. Reggel bevittem a kocsit, munka után mentem érte, elhoztam. 2 éves autó, 20.000 km-rel, végig vigyáztam rá, első újonnan vett autóm. Végig garázsban tartottam. Hazaértek, jobb oldalon hátul a küszöb rommá van törve. Rongyolok vissza a szervizbe ordibálni. Gondolkozás nélkül azonnal elismerték hogy az ő saruk. Állítólag tanulók emelték az autót és rossz helyre tették a csápot. Ingyen javították. Csak most éppen van egy összetört, utólag javított autóm. Mikor jönnek majd a rétegvastagság mérővel, ha eladom, még én magyarázkodhatok. Továbbá, az, hogy egy büdös szót nem szóltak róla, megpróbálták elsunnyogni, számomra még negatívabb. Kicsit más lett volna a szájízem, ha őszintén megmondják, hogy történt egy kis baleset, de minden helyreállítás minden költségét vállalják.

2023. máj. 22. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Normális szerviz mindenre úgy vigyáz, mint a hímes tojásra, de olyan is van, aki a bevitt autóval megy el ebédelni...
2023. máj. 22. 11:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!