Normális hogy a szervizben több napra lekell adni a kocsim?
Kifuj valahol a turbom.
Emiatt ma le kellet adni és talán szerdára visszakapom.
Szerelő azt mondta legkésőbb addig kitalálja mi a baja van +alkatrészt várni kell.
Tud javasolni valaki olyan szervizt Vác és Bp IV ker közelébe ahol az időpont napján szét kapják a kocsit és meg mondják mi a baja és nemkell napokig várni rá?
Csak azért mert kifúj, miért hagyod ott?
A szerelő is megéri az árát.
Hát saját példából kiindulva én azt tudom mondani, hogy nálunk időpont rendszer van és általában tartjuk is (persze csúszás mindig előfordulhat, az autószerelő szakma szépsége a sok váratlan probléma), szóval kapsz időpontot, jössz és akkor csináljuk.
Azonban van egy másik oldala is, például pont ma telefonált egy ürge egy lerobbant autóval, hogy meg tudjuk-e nézni, hogy mi baja van. Mondtuk, hogy legkorábban csütörtökön, mert addig be vagyunk táblázva, de természetesen attól az autót még oda lehet hozni korábban is. Relatív sűrűn megesik az ilyen, főleg munkás embereknél, előző nap délután ledobja, mert aznap reggel nincs rá ideje.
Szóval ha azt mondtad volna, hogy oké akkor visszahozod szerdán, akkor azt mondta volna, hogy oké rendben. Ők úgy voltak vele, ahogy a fenti példában mi is, hogy ha hamarabb odahozza a kuncsaft, hát ő dolga, de foglalkozni nem tudunk vele hamarabb, szóval a te dolgod. Ha hozod hamarabb akkor hozod hamarabb, ha pedig aznap hozod amikor foglalkozunk vele, akkor majd hozod akkor.
Ha viszont időpont nélkül dolgoznak kvázi érkezési sorrendben, szóval minél hamarabb oda kell vinni és remélni hogy minél hamarabb sorra kerül, hát olyat ismereteim szerint kizárólag a kókány garázsjancsik csinálnak. Olyan helyre tuti nem vinném az autómat.
Nekem most lett leműszakiztatva a kocsim, kipufogó cserével párosítva.
1 hétig volt nála a kocsim... sajnos az autózás ilyen, mindig kell alternatívának lennie... az régen rossz, ha nincs!
4 de nekem konkrétan azt mondta hogy hétfőn hozzam vissza és legkésőbb szerdáig ki deriti mi baja
Ez ilyen hozd ide és hagyd nálam azt ha rá érek talán rá nézek mentalitás nem jön be az lenne jó ha mondana egy fix napot elvinnem es helyben meg várnam amíg szetszedi
4
Igen ezek kokány garázs Jancsi stílusuak😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!