Mennyibe kerülne összesen 1 opel astra f 1.6, olajteknő tömítés csere normális szervizben?
Figyelt kérdés
sajnos 1 helyen kicsit szivárog az olaj és ezt nem szeretném hogy nagyobb legyen, csak azért kérdezem mert nem túl nagy a pénztárcám meg mire számítsak, és nem akarnék "gányoló" munkát. Akinek ilyen autó volt és előfordult ez a hiba az legyenszíves véleményt mondani2016. dec. 18. 18:14
1/6 anonim válasza:
biztos hogy az olajbekli ereszt,
Mert az nem igen szokott:)
Egyébként max 5-10k ért megcsínálja egy szerelő ha csak ott jön az olaj...
2/6 A kérdező kommentje:
ja csak 1 pici pontban jön már lemostam a motort és megmutatta magát
2016. dec. 18. 21:45
3/6 anonim válasza:
Én magamnak csináltam. Durván 1500 Forint volt a tömítés. Én leeresztett olajat nem öntök vissza, és amúgy is olajcserés volt az autó, ezért még 6-7 ezer Forint az olaj, meg kb. 2 ezer a szűrő. 10 ezer Forint egyből csak az anyag, a szerelő is 5-10 ezer között el fog kérni, attól függően hogy hol csináltatod.
4/6 A kérdező kommentje:
ja ha lenne szerelőaknám nem gondolkodnék ezen...
2016. dec. 19. 17:18
5/6 anonim válasza:
Én se aknából csináltam. Aláfeküdtem.
Télen mondjuk nem állnék neki...
6/6 A kérdező kommentje:
hiába aláfekszek nem férek a belő csavarokhoz, pedig felvan bakkolva az autó
2016. dec. 20. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!