Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most ezt hogy oldjam meg?

Most ezt hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Vettem az autómhoz izzókészletet, mert kiégett a hátsó helyzetjelző. Amikor ki akartam cserélni akkor láttam hogy nem is jót adtak nekem a boltba, mert az én autómba az összes izzó átlátszó, ebbe meg aztán van a sárgától a pirosig minden. (Tehát nem tudom melyik izzónak mi a szerepe) illetve a foglalatba se megy bele mindegyik, mert ami benne volt azon egymással szembe vannak azok a kis karmok amik bent tarják a helyén, amit meg most vettem azon kicsit el van tolva ezért nem megy bele a foglalatba, de akárhol kerestem a neten se találtam ilyen izzókészletet még szám alapján se, mindenhol csak olyat ad ki mint amilyent most vettem. Lehet hogy az előző tulaj meg mókolta? Mert a féklámpa foglalata is ki van törve és fokpiszkálóval volt ki ékelve hogy a helyén maradjon🤣🤣 valaki el tudja nekem mondani hogy lada 2107 hátsó lámpáinak melyik izzónak milyen színűnek kell lennie? Illetve hogy hol kapok hozzá való izzó készletet?

2023. szept. 10. 13:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Négyeskénk annyira intelligens úriember, hogy privát üzenetben szidja a felmenőimet :D
2023. szept. 10. 16:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges készletet venni, egy része kidobott pénz.
2023. szept. 10. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Minden izzó színtelen a ladában.

Az irányjelző 21w a féklámpa is 21w, a helyzetjelző 5w. tolatólámpába .....tulajdonképpen ami marad (egy szálas)azt beleteheted. 😉

2023. szept. 10. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!