Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék elektromos autót,...

Szeretnék elektromos autót, hogy oldjam meg a töltést? 🤔

Figyelt kérdés

Lakótelepen lakom, utcán parkolok. Munkahelyen nem engednék a töltést.

Mit tehetnék?

2021. okt. 2. 09:03
1 2
 1/13 krwkco ***** válasza:
94%
Megpróbálhatsz garázst vásárolni. Vannak a környéketeken különálló garázssorok?
2021. okt. 2. 09:19
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Megnézed, hogy hol van a közelben nyilvános töltő és oda hordod.
2021. okt. 2. 09:23
 3/13 A kérdező kommentje:

A nyilvános töltő nem opció. Ami van az két buszmegálló távolság. Nem akarok bérletet venni, mert akkor már akár jarhatnek BKV-val is... 😃

Garázs nincs elérhető, és nem is gondolom, hogy ingatlant kellene vasarolnom, hogy egy autót birtokolhassak.

Azt hiszem az e autózás csak a kertvarosi haztulajdonosok kiváltsága marad még pár tíz évig.

2021. okt. 2. 09:36
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Akkor valsz nem neked találták ki. De valsz csak egy burkolt fikázás miatt írtad ki...

A baj, hogy megint nincs igazad...

Először is egy modernebb villanyautó már 200-300 km-t elmegy. Ez nálam pl két heti autóhasználat kb...

Én is társasházban lakok, de van egy töltő 2 utcára. Simán beleférne, hogy kéthetente egy délután ott parkolom le az autót...

Aztán meg töltő is egyre több lesz, így 1-2 éven belül esélyes, hogy lesz közelebb is hozzád.

2021. okt. 2. 09:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egy ideig ne akarj e-autót mert ha ennyire körülményes lenne a töltését megoldani akkor rohadtul nem éri meg, főleg ha a munkahelyeden nem engedik, ha a nyilvános töltő viszonylag messze van, otthon semmi más megoldás nincsen erre.

Én is gondolkodom azon hogy városi közlekedésre beszerzek inkább egy elektromos autót, a kis benzines Corsámtól megválok vagy eladom vagy megy a bontóba, hosszabb autózásra meg nekem ott a dízel amire az elektromos autó már nagyon nem alkalmas és nagyon a benzines sem.

Nekem is ez a bajom az e-autóval hogy panelban lakok az autó a parkolóban lenne ahol még egyszerű konnektor sincs a közelben mert ha lenne akkor a saját töltőjével megtudnám oldani a töltést. Olyan parkoló ahol van töltési lehetőség az jó 10 percre van autóval innen és akárhányszor arra járok mindig foglalt. Az én munkahelyemen sem lenne lehetőség ilyenre. Nekem van garázsom de az a szomszéd kisvárosban van ami 10 km innen busszal is30 perc odáig elmenni, meg persze a dízel autómat amit havonta 2-3 alkalommal használunk azt szoktam ott tárolni. Oda is úgy szoktunk kimenni hogy a kis autóval elgurulunk oda és az megy be a garázsba a dízel helyére. Persze e-autóval megtudnám még azt oldani hogy amikor tölteni kell akkor odagurulok és a dízelt használgatom de orbitális nagy hülyeség azért odavissza 20 km-t menni mindkét autóval. Én ahogy számoltam jobban járok ha napi használósnak veszek egy fiatalabb benzines autót továbbra is persze jóval olcsóbban mint egy e-autót és várok pár évet mire annyira kiforrja magát ez az egész meg addigra talán több töltő pont lesz erre a célra, vagy mi találunk a garázshoz közel egy lakást ahová tudnánk menni, esetleg családi házat garázzsal mert akkor a garázssoron lévő garázsomat egyből kitudnám adni vagy eladni.

2021. okt. 2. 09:51
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Így nincs értelme. Ha nem tudod otthon tölteni, értelmetlen. Nyilvános töltőkre nem hagyatkozhatsz, mert kevés van és azok is mindig foglaltak. Továbbá pár éven belül fizetősek lesznek mind.
2021. okt. 2. 10:03
 7/13 Beviz Elek ***** válasza:
63%
Otthon nem tudod megoldani a töltést, munkahelyen nem tudod megoldani a töltést, garázst nem tudsz bérelni, elhordani töltőre nem akarod, akkor mégis hogy akarod megoldani? A Szentlélek csepegtesse neked tele éjszakánként?
2021. okt. 2. 10:36
 8/13 krwkco ***** válasza:
47%

"A Szentlélek csepegtesse neked tele éjszakánként?"

Gondolom, erre azt fogja írni a kérdező, hogy az nem működik, mert Ő nem hívő. És hogy várja a további töltési lehetőségeket. :-)

2021. okt. 2. 11:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Oké, nem kell fikázni.

Nem hiszem, hogy garázs bérlés/vásárlás kellene ahhoz, hogy valakinek autója legyen....

Olyasmi válaszokra számítottam, hogy keresd meg x céget és telepítenek a parkolotokba 18db töltőt, ha kéritek, stb...

Látom ilyen lehetőségről nem tudtok kedves mindenhez is értő válaszoló fenoménok.

Azért kösz a semmit. 😃

2021. okt. 2. 11:43
 10/13 anonim válasza:

7-8 bunkók vagytok.

Ja 4-es pedig leereszkedő.

2021. okt. 2. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!