Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Most ezt hogy oldjam meg?

Most ezt hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Vettem az autómhoz izzókészletet, mert kiégett a hátsó helyzetjelző. Amikor ki akartam cserélni akkor láttam hogy nem is jót adtak nekem a boltba, mert az én autómba az összes izzó átlátszó, ebbe meg aztán van a sárgától a pirosig minden. (Tehát nem tudom melyik izzónak mi a szerepe) illetve a foglalatba se megy bele mindegyik, mert ami benne volt azon egymással szembe vannak azok a kis karmok amik bent tarják a helyén, amit meg most vettem azon kicsit el van tolva ezért nem megy bele a foglalatba, de akárhol kerestem a neten se találtam ilyen izzókészletet még szám alapján se, mindenhol csak olyat ad ki mint amilyent most vettem. Lehet hogy az előző tulaj meg mókolta? Mert a féklámpa foglalata is ki van törve és fokpiszkálóval volt ki ékelve hogy a helyén maradjon🤣🤣 valaki el tudja nekem mondani hogy lada 2107 hátsó lámpáinak melyik izzónak milyen színűnek kell lennie? Illetve hogy hol kapok hozzá való izzó készletet?

2023. szept. 10. 13:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Veszel belevalót.

Kézikönyvben, ladás fórumon utánanézel milyen kell bele.

Vagy a legbiztosabb, hogy megnézed, hogy milyen izzó van benne.

2023. szept. 10. 13:22
 2/13 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Kiveszed az izzót, elbattyogsz vele az autósboltig, az eladó orra alá nyomod hogy ilyet kérsz...
2023. szept. 10. 13:25
 3/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy hiába nézem meg mert szerintem nem olyan van benne ami bele való. Egy csomó mindent kicseréltem az autón, de ahogy szedem szét egyre több ilyen kókány megoldást találok benne. Nem csoda hisz egy “ezermester” mindenhez IS értő öregembertől vettem. Ilyen tipikus WD40, ződ sárga szigszalag meg gyorskötöző huszár az öreg. A leg jobb az volt amikor hegesztettem az autót és a küszöb tele volt tömködve fadarabokkal meg konyharongyokkal stb :D
2023. szept. 10. 13:26
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

"Az a baj hogy hiába nézem meg mert szerintem nem olyan van benne ami bele való"

És akkor tőlünk most mit is vársz...?

2023. szept. 10. 13:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor marad a kézikönyv/ladás csoport.
2023. szept. 10. 13:40
 6/13 anonim ***** válasza:
21w,21/5w,5w.
2023. szept. 10. 13:41
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az izzókészletek csak amolyan szedett-vedett összerakott készletek, és egyik se autóspecifikus, így inkább csak szerencse kérdése, hogy mindegyik jó legyen az ember autójához. De ha ennyire belemásztál az autód felújításába, akkor azért feltűnhetett volna, hogy neked sárga idexburád van, így nincs szükség színezett izzókra. Csak annyit tudsz csinálni, hogy kiszeded azokat az izzókat amikre szükséged van, és elviszed magaddal az autósboltba, hogy ilyeneket kérsz.
2023. szept. 10. 13:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz való izzó készletet nagyjábol sehol, kideríted hova mi való azt veszel olyan izzókat.
2023. szept. 10. 14:04
 9/13 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen találtam egy 30db-os szettet amiben vannak olyan izzók amik nekem kellenek, meg foglalatot is a törött helyett. Mindenkinek köszönöm a válaszokat, kivéve a 4-es válaszolónak :)
2023. szept. 10. 14:48
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg olcsóbb lenne, ha csak azt veszed meg, ami valóban kell.
2023. szept. 10. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!