Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a gáz üzemű autó jó megoldá...

Ha a gáz üzemű autó jó megoldás benzin v dízel helyett, miért nem hallani erről sose?

Figyelt kérdés
Se az villanyb*uzi HAndras se a benzinveru Vályi Pista nem beszél róla soha
2023. szept. 4. 08:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10# az új, injektoros autókat nem is tudod elgázosítani.

Amit meg lehet, azok nem mai darabok.. és a rendszer beépítési költsége vetekszik az autó vételárával.

Amikor jó a rendszer, akkor tényleg jó.

Amikor szopás van vele, és használtan általában pont ezért eladhatatlan, akkor cummendáré.

Amit a másik kolléga írt, hogy ezek "kamu tények" vagy kitalációk, sajnos nem azok.

Én személy szerint örülök neki, hogy neki nem volt gondja vele. Csak sajnos használtan nem ez a jellemző. 🙂

2023. szept. 5. 12:02
 12/16 Szolovjov ***** válasza:
50%

LPG-s autón kívül nekem már más nem jön a portára. Milyen 300 barról beszél az ötös? :D

Legtöbbször tizen bar nyomás van a tartályban, vagy még annyi sem LPG esetében. 12 évvel ezelőtt építettem át az autómat gázüzemre. 2 évvel ezelőtt kellett bele új tartály, így is kjött a műszaki 80 ezerből. Ennyiért egy modern kocsin kormánykapcsolót sem cserélsz.

Na meg fele áron tankolsz, az autó kb ugyanúgy megy vele. Egyszerűen nem tudok negatívumot mondani. Soha, semmi üzemzavar nem volt még vele, úgy van a rendszer ahogy beszerelték.

20 ezer km alatt bőven megtérült a beépítés.

2023. szept. 5. 13:45
 13/16 anonim ***** válasza:

"Tehát pl a #8 válszoló szerint 1000 ből 999 ember hülye:)"

Nem hülye, csak tájékozatlanok, és felülnek a városi legendáknak és a tévhiteknek. Ékes példája vagy ennek a rendkívül megalapozatlan eszmefuttatásoddal.

A baj ott kezdődik, hogy a gázzal kapcsolatban sok ember a robbanásveszélyre asszociál, úgyhogy eleve kizárja a gázüzemű autót, és akkor erre jön rá az a sok butaság, amik itt le vannak írva. Szíve joga mindenkinek 700 forintos benzinnel járni. Aki egyszer elkezdett LPG-vel járni, az már nem fog lemondani róla. Nekem nem mindegy, hogy egy Szeged-Nagykanizsa út oda-vissza 25 ezer forint vagy 13 ezer. Ha havonta csak kétszer teszek meg egy ilyen utat, akkor már közel 300 ezret spórolok meg egy év alatt. A soha meg nem térülő 240 ezer forintos beszerelés ára... 😂

2023. szept. 5. 16:02
 14/16 anonim ***** válasza:
12 es. Igen az öreg autóknál anno még megérte. De a mai autoknál már nem anyiba kerúl mint neked tizen ével ezelött az akkor tizen éves autónál... De látom a lényegi rész megértése nem megy
2023. szept. 5. 17:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézd csak, Baba!

[link]

"Gázbeszerelés injektoros autóba már 220.000Ft-tól!"

Mi a lényegi rész?

Te mendemondákat állítasz szembe tényekkel és sok éves tapasztalattal!

2023. szept. 5. 17:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Amúgy 3 éve is szereltettem be saját, újonnan vásárolt autómba , akkor 190 ezer volt. 1996-ban 90 ezerért szerelték be. Akkor 3-4 havi átlagfizetés volt, most fél havi átlag fizuból beszerelik. 🤫
2023. szept. 5. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!