Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet spórolni egy...

Hogy lehet spórolni egy autón? Hogyan lehet a legalacsonyabb fentartási költségeket elérni? Tippek?

Figyelt kérdés
2023. aug. 20. 16:04
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
Javíts mindent sajátkezűleg rajta.
2023. aug. 20. 16:08
 2/35 dirtboy ***** válasza:
92%
Első jól mondja ha mindent megtudsz csinálni magadnak rajta és van neked vagy ismerősödnek nagyon jó kedvezménye az alkatrészekhez.
2023. aug. 20. 16:09
 3/35 anonim ***** válasza:
75%

A legtöbbet a típus, utána pedig az állapot számít vásárláskor. Pl. Suzuki Swiftnél olcsóbban aligha lehet autót fenntartani. De persze normális állapotú legyen.

Utána pedig csak a szokásos: kicsi hibát is észre kell venni és javítani, hogy ne nőjön nagyra. Az olajcserét nem szabad elhanyagolni. Általában törődni kell az autóval. Az irreális spórolás (amíg megy, hozzá se nyúlunk) messze drágább, mint a rendszeres karbantartás.

2023. aug. 20. 16:10
 4/35 anonim ***** válasza:
16%
Elektromos autót kell venni. Nincs rendszeres olajcsere, nincs váltó, nincs egy rakat alkatrész, az egész egy borzasztó egyszerű szerkezet, aminek a karbantartása töredéke egy belső égésű autóénak.
2023. aug. 20. 16:12
 5/35 dirtboy ***** válasza:
87%

4-es

Aki azt kérdezi hogy lehet a legjobban spórolni egy autón az szerinted tud venni egy full elektromos autót? Ez a legnagyobb hárányuk az elektromosoknak hogy aki spórolhatna vele annak általában nincs annyi pénze hogy megvegye.

2023. aug. 20. 16:30
 6/35 anonim ***** válasza:
30%
Mit bánom én kinek mennyi pénze van vagy nincs. Én a kérdésre válaszoltam, például így lehet spórolni rajta.
2023. aug. 20. 16:34
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2007-es Swiftem van, olajcserét alapból én csinálom, sok mindent én javítok rajta, ezzel sokat lehet spórolni. Akkor a téli és a nyári gumi külön felnin van, azt szintén én cserélem, ezzel is évi két gumicserét megúszok. Beszereltettem az LPG-t, így kb. féláron autózom. Ennyi.
2023. aug. 20. 16:36
 8/35 anonim ***** válasza:
37%
Ja tiszta spórolás, veszel egy ilyen elemes szarrt. 30 milláért :D :D :D
2023. aug. 20. 16:37
 9/35 anonim ***** válasza:
26%
#8 30 milláért autót veszel, aztán 3 évente 5 milliót költesz új akkupakkokra. Sokkal olcsóbb. :D
2023. aug. 20. 16:40
 10/35 anonim ***** válasza:
72%
Elektromos autó +1: Napelemről kell tölteni, teljesen ingyen, hadd ne mondjam a jelenlegi benzin árak mellett mennyi pénzt lehet megspórolni vele éves szinten.
2023. aug. 20. 16:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!