Okozhat bajt ha általában 100-as prémium benzint tankolok Shell kúton, de néha csak 95-s sima benzint más kúton?
#30 Az előző kérdés alatt hármat is írtam, ebből kettőt ignoráltál. Nem látom így sok értelmét.
De oké, kezdjük a legegyszerűbbel: az enyém 6.5 helyett 6.2-t fogyaszt.
Arról nem tehetek ha valakinek a szótárából még a szarkazmus is hiányzik, de mit lehet attól várni, aki igazából szépen felül a marketingnek is.
Ja tudom tudom, ott a 3 deci különbséged..... jaja, csak logikában megint nem jutott el addig a dolog, hogy forgalomban nincs két azonos szituáció, majd akkor szólj a 3 decis különbségeddel, ha két azonos motort padra teszel, aztán mindkét motort azonos ideig azonos terheléssel üzemelted és utána megméred a diferenciát, ha itt lesz, na akkor majd hiteles lesz, addig meg hagyjuk, csak égeted magad ezzel a kardoskodással.
- Mutass egy bizonyítékot.
- Tessék.
- EZ NEM JÓ AKKOR IS NEKEM VAN IGAZAM!
Élvezet veled beszélgetni. Árad belőled az intelligencia.
#36 Nem vitatom, az utcai mérés nem pontos. De elárulom, hogy SEMMILYEN egy darab mérés nem pontos. Laboratóriumi tökéletes körülmények között sem számít egyetlen mérés. Ha sokszor mérsz és átlagot számolsz, az pontos. Minél többször mérsz, annál pontosabb.
Én az autó megvásárlása után másfél évig tankoltam 95-öset. Télen, nyáron, esőben, napsütésben, hidegben, melegben, szélben, szélcsendben. És mindig ugyanazon az úton. A másfél év alatt kb. 18 ezer kilométert tettem meg, egy út 25 kilométer, azaz kb. 720 különálló mérésből számítok átlagot, ami egy kifejezetten magas mintanagyság. Így jött ki 6.5L. Jelzem, soha nem volt 6.4 alatt. Amikor te azt hiszed, hogy bizonyos körülmények, pl. hőmérséklet jópár tizedet jelent, akkor nem tudod mit beszélsz.
100-as benzinnel egy éve járok, 12 ezer kilométer, 480 különálló mérés, átlag 6.2.
Még egy szó a bizonyítékokról: emlékeztetnélek rá, hogy a másik kérdés alatt enyém volt az utolsó szó, mert megkértelek, hogy bizonyítsd az állításaidat. Azóta sem válaszoltál. :)))))))))))))))))))))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!