Okozhat bajt ha általában 100-as prémium benzint tankolok Shell kúton, de néha csak 95-s sima benzint más kúton?
Off:
Nem azt kérdezte, hogy baj lehet-e belőle? Nem arra kíváncsi, hogy kinek mi a nyűgje, konteója.
On:
Tankolj ami tetszik baj nem lesz tőle.
Ami arra szolgál, hogy ha 95-ös alatti benzin kerül bele akkor elkerüljék a kopogást, de azzal semmit se fog kezdeni ha 100-as kerül bele.
De aztán míg mindenki a saját pénzét költi, addig költse feleslegesen ha már a lelkét megnyugtatja.
Hát te ritka buta ember vagy, nem semmi hallod.
Csak úgy röviden összefoglalnám ezt a szösszenetet, mert roppant humoros:
-Biztos hogy minden autóban van?
-Legalább 20 éve már minden autóban van.
-De biztos hogy az újakban is van?
Fenomenális. Nem tudom mit lehet az ilyen emberre mondani.
Én csak azt nem értem, ha egyébként 100-ast tankolsz, akkor más kúton miért nem?
Mi az a misztikum ami miatt csak a Shell-nél lehet csak 100-ast!
Ezt a logikát nem értem, én is csak 100-ast tankolok, és tök lexarom, hogy most azt V Power Racing-nek, vagy Maxxmotion-nak hívják éppen a lényeg az oktánszám!
#28 Látom a szövegértésed ugyanúgy egy első osztályos szintjén van, mint az előző napokban.
Többször is leírtam a másik kérdésnél, hogy a 95 is teljesen megfelelő és nyugodtan tankoljon bárki azt. Ami miatt te hisztizel, az az, hogy azt mondtam, hogy a 100-as jobb. Ami tény, mindenki tudja, csak te akarod megcáfolni. Nevetséges módon, sikertelenül.
Csak nem egy irigy csóró balekot üdvözölhetünk köreinkben, aki nem tudja kifizetni a 100-asat és fájdalmát hazugságokkal enyhíti?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!