Suzuki Swift(2002)-ben kivillant az "olajlámpa" a műszerfalon, mennyit mehetek még vele?
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen olaj kéne bele meg nincs is nálam, de elkellene indulnom vele 50 km-re innen.
Milyen olaj való ebbe ha megállok útközben?
1.3 benzin motoros 8 szelepes a régi fajta suzuki swift sedan
2023. aug. 17. 19:31
1/14 anonim válasza:
Ha nincs olajnyomás akkor tök mindegy milyet töltesz bele
2/14 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz? Ezt mutatná az a jel? Ahhoz képest már 60 km-t jöttem vele
2023. aug. 17. 19:42
3/14 anonim válasza:
Igen. A régi swift sajnos nem volt még olyan okos autó, hogy jelezze ha alacsony az olaj szint. Csak a nyomást. Ha tudsz vele jönni akkor lehet csak a jeladó halt meg, azért jelzi, hogy nincs olajnyomás.
4/14 anonim válasza:
Az első biztonságos megállási lehetőségnél meg kell állni és leállítani a motort.
Ha 60 km-t mentél elégtelen olajnyomással, akkor súlyos károkat okozhattál a motorban.
Ha mázlid van, tényleg csak a jeladó rossz.
Amúgy 10W-40 jó bele.
5/14 anonim válasza:
Hát ha 2002-ben kezdett el világítani akkor az a csoda hogy eddig elment.
6/14 anonim válasza:
Ha úgy mész akkor tölthetsz bele hajtókarcsapágyat is :D :D
7/14 anonim válasza:
Ha csak egyszer kivillant, majd elaludt, az a jobbik eset. Ha folyamatosan világít te meg úgy használod, akkor is mindegy igazából, csak kezdj el bontott motort keresgélni
8/14 A kérdező kommentje:
Hazamentem vele és nem volt semmi gond, csak otthon töltöttem rá, akkor el is tűnt a lámpa
2023. aug. 18. 17:32
9/14 anonim válasza:
Az gáz, mert akkor tényleg olajnyomás nélkül mentél vele. Újabb bizonyíték, hogy a régi swift elnyűhetetlen.
Viszont akkor kb. azonnal olaj és szűrőcsere.
10/14 A kérdező kommentje:
Októberben lesz műszaki, akkor szoktam olajat cseréltetni
2023. aug. 18. 17:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!