Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a különbség a MOL és az...

Mi a különbség a MOL és az OMV üzemanyagok között?

Figyelt kérdés
Benzines Swiftem van, ami 2006-os, manual váltós, 1328ccm. Melyiket éri meg inkább tankolni?OMV MaxxMotion benzin, vagy a Mol 100 -asa?

2023. aug. 17. 02:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem tudom, hogy mi akadályozza emg, hogy rájöjj amit úgy olvasom már nem cska én próbáltam jelezni, pont ezekre épít a marketing akik hisznek, mint a templomban....
2023. aug. 18. 15:00
 32/37 anonim ***** válasza:
48%

#31 De még mindig nem hallottam semmi bizonyítékot, hogy mi az, ami nem igaz? Mi az, ami hazugság és csak marketing?

Írsz dolgokat, oké. Semmi értelmük nincsen és kivétel nélkül mindet megválaszoltam, hogy miért tévedsz.

ÉS MÉG MINDIG IGNORÁLOD A TÖBBI ELŐNYÉT!

2023. aug. 18. 15:04
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
Mind marketing nem esett le? Laborokban nem tudnak kimutatni különbséget, de persze akkor azt rakd össze, hogy mirt feltételes módban teszik mindig a reklámot, nem ígérnek semmit, csak ez is meg az is lehet... sokan meg bedőlnek.
2023. aug. 18. 16:46
 34/37 anonim ***** válasza:
31%

"feltételes módban teszik mindig a reklámot, nem ígérnek semmit, csak ez is meg az is lehet"

Az időjárásjelentés is mindig feltételes módban mondja, hogy a hőmérséklet AKÁR a 35 fokot is elérheti, nyugaton kialakulHAT zápor-zivatar. Tehát akkor időjárás sem létezik. Az időjárás is kamu. A Földnek nincs is légköre, ez csak marketing.

VAGY, lehet, talán, esetleg, az is előfordulhat, hogy azért van mindkét esetben feltételes mód, mert mindkét esetben milliónyi dolog befolyásolja a végeredményt és a pontos végeredmény abszolút megjósolhatatlan. A feltételes módba tett dolgok lehet nem valósulnak meg, de ha minden feltétel adott, akkor igen, mert létező dolgok, nem pedig kitaláltak.

De húha itt már nagyon komoly dolgokról beszélek, ennek megértéséhez már kétszámjegyű IQ szükséges, úgyhogy gondolom már a legelső mondatnál elveszítetted a fonalat.

ÉS MÉG MINDIG IGNORÁLOD A TÖBBI ELŐNYÉT!

Oké, a tisztítás kamu, nem ér semmit, lehet még ront is a helyzeten.

Na és mi van a teljesítmény növekedéssel, amit egyértelműen érzek? Ja hát biztos csak bemesélem magamnak. Nem létezi, placebo. Akkor az előző autómnál miért nem éreztem?

Menjünk tovább... a fogyasztásom miért alacsonyabb? Hogy van az, hogy hónapokon át 6.5-ös átlaggal ingáztam, aztán ahogy 100-asra váltottam, az átlagom leesett 6.2-re? Ezt biztos nem mesélem be magamnak, mert ezt a számítógép méri. Ezredmilliliter pontossággal méri a befecskendezett üzemanyag mennyiségét és ebből számol. Tudod te, hogy milyen pontos az a mérés? Ezredmilliliter?

De biztos az is téved. Nyilván az is hazudik, ugye? Te jobban tudod az ezredmilliliterben mérő számítógépnél.

2023. aug. 18. 16:57
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

Azért van feltételes módban hogy ne perelhessék le róluk az utolsó fillért is.....

Amúgy ismétlem, alborban alig kimutatható, de az ember érzékszervei kimutatják, jó oké.... PLACEBO

2023. aug. 18. 17:05
 36/37 anonim ***** válasza:

Ehhez tudsz forrást linkelni?

Laborban nagyon nagy különbséget lehet kimutatni, mert ott nincs milliónyi körülmény, ami befolyásolja.

2023. aug. 18. 17:08
 37/37 anonim ***** válasza:

Az OMV 100-as benzinjében valóban van tisztító hatású adalék,tisztàn tartja a szelepeket,dugattyukat,

leteszteltem a gyakorlatban!

szept. 13. 19:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!