Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért próbál minden régi golf...

Miért próbál minden régi golf tulaj meg Alfa-s kekeckedni egy újabb, erősebb BMW-vel az utakon amikor már ránézésre tudhatnák, hogy nem egy súlycsoportban vannak?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 18:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
#30 Amúgy hogy alakul ki valakinél, hogy "egész életében BMW-t akart"? Túl sok volt a Need for Speed: Most Wanted, vagy mi? :D
2023. aug. 1. 19:53
 32/38 A kérdező kommentje:

Így van, sajnálom, hogy kiadtad ezt.. most mindenki megtudta az igazságot.. ejha..

2023. aug. 1. 20:29
 33/38 Koaxk Ábel ***** válasza:

Amit leírtál teljesen értem is, meg azt is, hogy valaki tényleg szereti ezeket a technikákat, szeret vele mókolni, rendberakni stb.

Én amit a válaszomba írtam arra írtam, hogy ez egy konkrét példa amit láttam egy lamborghini narancs színűre fényezett trabantot, full króm motortérrel egy autóstalálkozón.

Ez már a kivagyiság kategória, vagy egó kinek, mi tetszik jobban, itt viszont már vicces az a tény, hogy egy filléres autóra ennyit költöttek.

Félre értés ne essék nem az öreg autókkal van a bajom, ha valaki pl felújítt egy egy öreg BMW-t vagy ne legyen prémium csak valami klasszik régi autó, ami akkoriban is képviselt értéket, azt teljesen támogatom, bár nem mondom, hogy értem, de ott a ráfordított pénz tényleg ad valamit.

2023. aug. 2. 18:14
 34/38 Koaxk Ábel ***** válasza:

Nem védem a kérdezőt, de az 5 másodperc alatt 100-as gyorsulás, bőven sportkocsi szint. Ez a részedről már nettó kötekedés!

Arról meg nem is beszélve, hogy pl az Audi RS modelljei között talán több a kombi mint a sedan. Amik aztán nagyon durván alázós autók kombi kivitelben is.

2023. aug. 2. 18:17
 35/38 anonim ***** válasza:
100%
#33 Ez a ráfordított pénz mindig jó kérdés, mert mit mondasz arra a horgászra, aki mindig megveszi az éves bérletet, szuper botokat, talán még csónakot is tart, de nem eszik halat? Visszadobja, vagy megpucolja és elajándékozza. Kívülről nézve nettó pénzkidobás. Vagy aki megvesz egy baromi drága legót azért, hogy egyszer összerakja, és nézze. Én például kirakózni szeretek, az is egy idióta hobbi, mert szinte zéró kimeneti értéke van, főleg, ha nem rakom ki a falra, de én úgy számolom, hogy x összegből hány óra örömet okoz, és az megéri-e. Mondjuk a racse kinézetű trabi már tényleg vicces. Autónál viszont sosem értettem a "prémium" kifejezést. Ültem már "prémium" merciben, meg voltam jó pár éve Tesla próbavezetésen, hát, egy Honda Accordnál semmi többet nem nyújtottak, de ha nem öt ember ül benne, akkor egy Swiftnél sem sokkal nagyobb kunszt.
2023. aug. 2. 18:25
 36/38 anonim ***** válasza:
49%
Biztos van akinek gyors az 5s százon meg sportos a kombi.
2023. aug. 2. 18:25
 37/38 Koaxk Ábel ***** válasza:

Csak úgy kiváncsiságból neked mi a gyors? Hány másodperc százon?

Mert úgy kb a földi halandó számára talán megfizethető és fenntartható sportkocsik kb 4-5-6 másodperc környékén tudják a százat.

Ez alatt kb 3-4 másodperc környékén meg már a szuperspotkocsik vannak mint mondjuk a Ferrari egyes modelljei.

Ami meg ez alatt tud esetleg kevesebb mint 3 másodperc az meg már a gazdagok között is csak a nagyon gazdagok privilégiuma mint mondjuk egy Bugatti Chiron.

Vagy nem gondoltad át a válaszod, vagy fogalmad sincs, ezek az értékek mit jelentenek!

2023. aug. 2. 18:45
 38/38 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%

Ebben igazad van a hobbi mindig is ráfizetés, a példáidat olvasva nem is tudok, és nem is akarok vitatkozni. A hobbi sosem ésszerű!

2023. aug. 2. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!