Miért próbál minden régi golf tulaj meg Alfa-s kekeckedni egy újabb, erősebb BMW-vel az utakon amikor már ránézésre tudhatnák, hogy nem egy súlycsoportban vannak?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 18:40
2/38 anonim válasza:
Amiért az audisok kekeckednek velem, amikor egy ezres Fazer-rel vagyok. Ezek mind ilyenek.
3/38 A kérdező kommentje:
Engem a motorosok pont nem érdekelnek, egy autó az autóval van egy szinten, motoros nem. Ennyi erővel a motoros aki arra büszke, hogy kis s*ggrakétájával leelőz egy sokkal nagyobb és nehezebb autót az versenyezzen vadászgéppel.
Kategóriát azonos kategóriával hasonlítunk össze.
2023. júl. 31. 19:00
4/38 anonim válasza:
Hidd el, hogy nem én akarok versenyezni ezekkel a nyomorultakkal.
5/38 anonim válasza:
Azért, mert hülye. De a BMW-s is hülye, hogy csak az autójára tudja verni. És mindkettő hülye, mert ahogy mondod, téged nem érdekelnek a motorosok, gondolom azért nem, mert nem is látod őket, de ha igen, richtig nem engeded el, nehogymár a hülye motoros megelőzze a sz*ros pénztemetődet.
6/38 anonim válasza:
Jaj a szokásos BMW kérdező, szerintem ez is azért van mert irigyek a patinás verdára 🥱
7/38 anonim válasza:
8/38 anonim válasza:
Moderátorok, lehetne törölni végre innen ezt a nyomorékot az összes frusztrált kérdésével együtt? Ne mondjátok már, hogy ez az a színvonal amit az oldal képviselni akar?
9/38 anonim válasza:
Látom nem csak nekem jutott eszembe az mint a hetesnek. :D
10/38 anonim válasza:
Állítom amúgy, hogy aki ennyire ajnározza a BMW-ket, azért teszi, mert hülye módon megvette, lenullázva a bankszámláját, úgy, hogy életében nem ült az oktatóautón kívül másban, mostanra meg annyi pénze benne van, hogy túl nagy kognitív disszonancia lenne mást mondani vagy akár kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!