Chiptuning kevlàr kuplung nélkül?
Figyelt kérdés
adott egy 1.9pd 116 lóerő, amit szeretnék megchippeltetni. motorikusan nem szeretnék rajta átalakítgatni semmit, mert ahogy a környezetemben elnéztem, akik bele piszkáltak a motorba, azok csak szopnak vele azóta. kb 140-50 lóerőre, és 350-380 nm-re fel lehet húzni ezt a motrot. ez a teljesítménynövekedés igényelné a kevlározott kuplungot? a kuplungja jó állapotban van, úgyhogy nem szívesen cseréltetném, mert azért elég nagy meló. nem padlóznàm az autót állandóan, és nem is csúsztatgatnám a kuplungot. így megcsúszna a kuplung rövid időn belül?2023. júl. 29. 20:31
11/21 A kérdező kommentje:
nem tudom mi az igazsàg. szerintem kell a kevlár tàrcsa, mert nem véletlen, hogy erősebb àtalakítás után megcsúszik a kuplung, de a kevlár nem. csak pl a stefànnal kell csináltatni szerintem, vagy akinek tényleg neve van. utcai autóval meg kb meghalnék szinter kuplunggal, mert nem lehetne vele normálisan elindulni.
2023. júl. 30. 09:27
12/21 anonim válasza:
A kevlár is megcsúszott a picsába..
Az a baj hogy te abból magyarázol amit haveri körből csak hallottál harmadkézből.
Én meg évekig jártam szinterkuplunggal napira, utcán.
13/21 A kérdező kommentje:
és szerinted neked ki hiszi el amit mondasz? ugyanúgy egy anonim oldalon magyaràzol. ha semmit nem ér s kevlàr, akkor miért tesznek a tuningolt autók 99%-ba?
2023. júl. 30. 09:41
14/21 anonim válasza:
Nekem szinterkuplung van a kocsiban, simán tudok vele városban közlekedni.
15/21 anonim válasza:
Nekem gyárilag 150 lovas az autóm és van benne 350Nm, de kicseréltem a gyári kuplungot én is szinteresre. Akárki akármit mond, ekkora teljesítményhez ez kell. Ne spórolj ezen te se.
16/21 anonim válasza:
#13 Senkit nem érdekel elhiszed-e, úgyis azt hiszel el amit hinni akarsz.
Nekünk az a tapasztalat hogy úgy elcsúszott mint a szar.. persze nem ilyen 150 lovas játékautóba próbálta bele a haver, de a 350 ló már elcsavarta, jöhetett a szinter. :D
De nem kell elhinni, azt csinálsz amit akarsz, a te ügyed. :)
17/21 A kérdező kommentje:
és én beszélek a haveri körből? aztán mindig csak a havert hajtogatod😂😂 nekem elét ez a jàtekautó is, gondolom a nagy 300++ meg egy “tuningolt” 1.8t, vagy egy tdi 😂😂 vicckategória ezeket az autókat megépíteni “300” lóra, úgy hogy ezeknek az épített autóknak a 99%- a gyárit sem tudja😂
2023. júl. 30. 10:20
18/21 anonim válasza:
Nincsenek dízeles haverjaim.
Konkrétan ott voltam amikor elcsúszott a kevlár.
Én egyből a szintert rendeltem.. a 4 variációból a 3. legerősebb szerkezettel, mert lehet akármilyen tárcsa ha amúgy a kuplungszerkezet egy gyenge vacak, és nem szorít..
19/21 A kérdező kommentje:
de 150 ló és kb 400nm hova igényelne szintert? 400-500-600 lóerős kocsikba szoktak azt tenni
2023. júl. 30. 10:35
20/21 anonim válasza:
Én a 250 lovasba vettem azt. nem is csúszott meg még egyszer sem. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!