Chiptuning kevlàr kuplung nélkül?
Figyelt kérdés
adott egy 1.9pd 116 lóerő, amit szeretnék megchippeltetni. motorikusan nem szeretnék rajta átalakítgatni semmit, mert ahogy a környezetemben elnéztem, akik bele piszkáltak a motorba, azok csak szopnak vele azóta. kb 140-50 lóerőre, és 350-380 nm-re fel lehet húzni ezt a motrot. ez a teljesítménynövekedés igényelné a kevlározott kuplungot? a kuplungja jó állapotban van, úgyhogy nem szívesen cseréltetném, mert azért elég nagy meló. nem padlóznàm az autót állandóan, és nem is csúsztatgatnám a kuplungot. így megcsúszna a kuplung rövid időn belül?2023. júl. 29. 20:31
2/21 anonim válasza:
Mit akarsz vele vontatni hogy nem elég? :D :D
3/21 A kérdező kommentje:
nincs is rajta vonóhorog, de nyílván szeretném hogy a lehető legjobban menjen, de nem akarok rá nagyobb turbot, nagyobb coolert tákolni, mert àltalàban ezeknek sosincs jó vége, mert a többi alkatrész meg beszarik, és kb egy végeláthatatlan folyamat, mert akkor fel kéne tenni nagyobb fékeket, az se 2 ft, stb
2023. júl. 29. 23:46
5/21 A kérdező kommentje:
istenem a gyerekes hülyeség megint… ki beszél versenyautóról? átlag közlekedésre bőven elég a nyomaték miatt ami benne van, de egy jó chippel nagyon sokat lehet rajta dobni, akkor meg miért ne?
2023. júl. 30. 00:23
6/21 anonim válasza:
Ez annyira lófüttynyi növekedés, hogy nem is értem miért jutott eszedbe a kevlár kuplung
7/21 A kérdező kommentje:
plusz 40-50 ló, meg 70-80-90 nm az lófütty? nem értek hozzá, de elég sok autóba tesznek kevlárkuplungot ami nem versenyautó, mert sokkal tartósabb
2023. júl. 30. 01:21
8/21 anonim válasza:
Ez kb. +30% növekedés, a gyári belső elbírja és a gyári kuplung is. Ha nem bízol benne, akkor rakass bele szinterkuplungot. Kevlár nem szükséges, de rakhatsz bele azt is.
9/21 A kérdező kommentje:
szinter lenne a legnagyobb hülyesèg szerintem, mert azzal esèlytelen lenne vàrosban közlekedni, és ez a teljesítménynövekedés meg bőven nem indokolnà meg szerintem. szerintem az lesz, hogy megíratom, meg megkérdezem a chiptuningosokat is hogy mi legyen, aztán ha kuplungot cserélek valamikor, akkor kap egy kevlárt.
2023. júl. 30. 09:20
10/21 anonim válasza:
Kevlárkuplung az ilyen "látszat".. jól hangzik, de a gyakorlati tapasztalat szerint lófaxt nem ér.
Volt haver aki kipróbálta. hamar a szinternél kötött ki, én egyből azt vettem inkább.. de neked jóóó lesz a kevlár is :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!