Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Adott egy autó én azt tovább...

Adott egy autó én azt tovább adtam családtagomnak kölcsön adási papírral. fel hívtam rá a figyelmét hogy van pár tartozásom, Amit nem tudtam és nem is tudok jelenleg rendezni és hogy amint tudják írassák át.?

Figyelt kérdés

Többször is figyelmeztettem őket hogy ha végrehajtóhoz kerül ki fogják vonni a forgalomból le is foglalhatják. Ez kb 6 hónapig húzódott

Míg végül jött a végrahatjói papír 1 hónap határ idő van ki fizetni a tartozást vagy ki vonják ugye emlitettem az anyagi helyzetem hogy ezt én nem tudom fizetni nos ilyen esetben mi lenne a korrekt? Úgy gondolom mivel lett nekik szólva nem várhassák el hogy a semmiből fizessem csak azért hogy továbbra is tudják használni Helyes írásomért elnézést!?

ma 00:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a sajat autod adod kolcson, miert magyarazkodsz?

Az lenne a korrekt, ha minden maradna a regiben.

ma 00:21
 2/8 A kérdező kommentje:
Meg vette tőlem az autót de nem íratták át akkor
ma 00:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Kölcsön adásit csak addig írtunk amíg nem tudja át íratni
ma 00:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Pfff...
ma 00:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Tehát tulajdonképpen egy el nem adható autót eladtál ismerősnek, aminek az árából nem a tartozást fizetted ki, hanem pl. elsörözted. Most hogy ki kéne fizetni a tartozást most meg mentegetőzöl. Na ilyen ismerőse ne legyen soha az embernek. Az egyetlen megoldás, hogy kifizeted a tartozást, átiratják a nevükre az autót és többet jó esetben nem beszéltek.
ma 00:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem értelmezted teljesen a kérdést mikor el adtam az autót semmilyen tartozás év végre hajtás nem volt rajta bármikor át lehetett volna íratni
ma 00:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Amit az eladás előtt jeleztem neki mint feltétel tehát még azt sem lehet mondani hogy át vertem…
ma 00:59
 8/8 mindentudó99 ***** válasza:
Szomszédom pont így járt. Most jótt a papír s kocsira terhetlék a tartozást. A kocsi meg el lett adva gondolom az se lett átírva. Nem baj najd viszi a provident a hazat 600 ezer tartozas miatt.
ma 01:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!