Miért ennyire irigyek és rosszindulatúak az emberek Magyarországon ha látják, hogy valakinek BMW-je van?
Én nem a lerúgott BMW kategóriát képviselem és nem is erről szól a kérdés. Nyilván senki nem néz meg egy bontószökevényt.
Az, hogy te a 2 milliós kocsidat a 20on évesekhez, azokból is a lerugott példányokhoz hasonlítgatod az egy dolog, a saját évjárattal hasonlítsd össze. És akkor egyből nem egy szintről beszélünk majd.
Aki rendben van magával, az nem rombol és nem bánt. Az bánt és rombol, aki magával nincsen rendben. Ez úgy az élet minden területére igaz.
BMW. Annak a gazdái között is van ilyen is, meg olyan is. Jártam egy időben BMW talikra (egy barátommal, nekem sosem volt Bömös), na ott volt szép számmal hülyegyerek, akik tényleg ezzel a péniszméregetéssel megtestesítették az összes sztereotípiát, de pl egyik legjobb barátom (40+os) szintén BMW-s, neki egy 2018-as 5-ös kombija van, nagyon elegáns, igényesen szervizelt, szeret vele menni rendesen, de sosem jaszkarizik. Inkább úgy van vele, hogy megdolgozott érte, hogy prémiumozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!