Miért ennyire irigyek és rosszindulatúak az emberek
Magyarországon ha látják, hogy valakinek BMW-je van?
31/60 A kérdező kommentje:
Ez nem jött be, valóban nincs M-esem, de nem is 20D :) Gyorsulása meg 6 alatt van 100-on, de biztos az is nagyon rossz a legtöbb suzukihoz meg toyotához képest amiket dicsőitetek :D
Még mindig nem érted: én is tudnék venni egy ilyen BMW-t, sőt! képzeld, még arra is képes vagyok, kapaszkodj meg!! hogy beleüljek és nyomjam a gázt. Leegyszerűsítve semmilyen szuperképességet nem igényel, az is ugyanúgy megtehetné ezt, aki Suzukit/Daciát, stb. vezet, csak nem akarja/nincs rá igénye (a “nincs pénze” itt szerintem kevésbé játszik a már korábban kifejtett okok miatt). Tehát te semmivel nem vagy ettől szebb, jobb, több. Szánalmasabb inkább, ha ennek az ellenkezőjét hiszed, az eddigi kommentjeid alapján mondjuk full ez jön le. Tegyél magadnak egy szívességet és ne legyél gyökér.
2023. júl. 30. 12:33
#32 lehetetlent vársz.
Ostoba emberi lények hiten alapuló meggyőződését nem fogod tudni soha megváltoztatni semmilyen tényekkel. :D :D :D
2023. júl. 30. 13:14
#31: "Gyorsulása meg 6 alatt van 100-on"
Az kemény, te most ébredtél 20 év hibernálásból, hogy ez nalad még olyan parameter, amiért elismerően kéne hümmögni?
2023. júl. 30. 14:08
Meg amúgy te nem az a mérnök vagy, aki képes volt azt a gyorsulást és egyebeket lehetővé tenni, te csak egy mezei suttyó vagy, aki vett egy BMW-t :’D
2023. júl. 30. 15:04
36/60 A kérdező kommentje:
A tied mennyin gyorsul? Ne hazudj öcskös, ne találj ki mást mint amid van!
#36: a Kiám is 7 alatt van 100-on, a Teslákról meg gondolom hallottál már...
2023. júl. 30. 18:58
38/60 A kérdező kommentje:
És neked Tesla-d van? Vagy hol releváns ez?
Ne hazudj
39/60 anonim válasza:
Biemvis hülye gyerek, a Suzuki ott hagy…. A hayabusám. 😂
2023. júl. 30. 20:54
#38: bozony, Teslám IS van. Most ki ne találd, hogy csak régi swiftekkel vagy kórülveve az utcán :))
2023. júl. 30. 20:56
Kapcsolódó kérdések: