A magyarországi magyarok többnyire miért irigyek azokra akik kimentek külföldre és jól élnek? Tele vannak rosszindulattal, ha valakinek bejön az élet.
Figyelt kérdés
Holott a lehetőség mindenki előtt ott van, csak sokan a kifogásaikkal élnek, ahelyett hogy kimennének és keresnének 4-szer annyit. De irigységben talán a világ legrosszindulatúbb nemzete a magyar.
Miért van ez, amikor EU-s tagok vagyunk ráadásul? Tehát totál legálisan vállalunk munkát, költözünk ki az EU gazdagabb tagállamaiba.
2023. ápr. 7. 18:51
1/15 anonim válasza:
Azért mert nekünk Mohács kell. Ennyikeh.
2/15 anonim válasza:
Én például azért vagyok irígy rájuk mert itthon többet keresek. :)
3/15 anonim válasza:
Demagóg általánosítás a kérdés.
Nem minden magyar irigy, nem mindenki keres 4x annyit kint.
Minden viszonyítás kérdése. Aki irigy az irigy kint is és irigy az itthon jól keresőre is.
4/15 anonim válasza:
Hülyeség, szerintem kevesen irigykednek, mindenki saját maga sikerének a kovácsa. Ha bejött nekik külföldön az élet az ő dolguk, de azért hozzáteszem sokaknak nem jött be.
5/15 anonim válasza:
Csak a kretén, kivagyi külföldre költözettek felé van rosszindulat, lásd kérdező.
6/15 anonim válasza:
Az semmiképp sem építő jellegű ha a külföldön élő magyar minden egyes kommentben megjegyzi, hogy ő amúgy már rég nem él az országban.
7/15 anonim válasza:
Annyira nem él jól a legtöbb, csak itthon számít soknak az, amit ő ott segíjke formájában beszed az angol vagy német államtól.
8/15 anonim válasza:
Mire kellene irigyeknek lennünk? Arra, hogy nektek annyira jól megy nyugaton, hogy még mindig magyar oldalakon kell, nyakaskodva, pökhendien önigazolást keresnetek? Mert másképpen szerintem nem nagyon izgat a téma senkit.
9/15 anonim válasza:
Nem vagyok irigy meg megyek én is ha már családrol nem kel gondoskodjak.
10/15 anonim válasza:
Nem vagyok rájuk irigy, azt azonban elvárom tőlük, hogy amikor majd szivárognak vissza meghalni a szülőföldre, akkor tevőlegesen éreztessék az itt maradottakkal a jólétük magas fokát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!