Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ennyire irigyek és...

Miért ennyire irigyek és rosszindulatúak az emberek Magyarországon ha látják, hogy valakinek BMW-je van?

Figyelt kérdés
Meglátja/megtudja valaki, hogy BMW-je van az embernek és ha ő olcsóbb , kis kategóriás japán autóval jár akkor szinte látni ahogy megy benne fel a pumpa és elkezdi szidni, hogy "de amúgy is megbízhatatlan meg drága meg a többi" egyszerűen dől belőlük a frusztráció
2023. júl. 29. 16:33
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, biztos azért mert a BMW olyan nagy dolog. A Jaguaromban ülve nem látom az irigységet.
2023. júl. 29. 21:34
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan nem irigykedek a BMW-sekre.

A legtöbbjük mondjuk felbsza az agyamat, de nem az emblémával, hanem azzal, ahogy vezet.

2023. júl. 29. 21:36
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Aha.. komolyabb.. jóóóóvan kisöcskös..

Még ha én mondanám érthető lenne.. mert mondjuk elég durva mélységig ismerem mindkettő anatómiáját. de te? inkább hallgass :D :D :D

2023. júl. 29. 22:06
 24/60 anonim ***** válasza:
100%

“ Te nem örülsz / nem becsülsz meg semmilyen "tárgyat" életedben? Mikor igazából minden az az embereken kívül?

Minek van neked akkor bármid? Semmi nem ad neked élményt ugye? Miről írsz ide? Költözz ki az erdőbe és fűts fával télen, semmilyen eszközöd ne legyen. Bár akkor lehet a baltát magasztalnád amivel tudsz fát aprítani, hogy ne fagyj meg.”

Édes istenem gyere le 🤣🤣🥲🥲

2023. júl. 29. 22:10
 25/60 anonim ***** válasza:
100%
De azt nem vagy képes felfogni, hogy igen sokan megengedhetnék maguknak, hogy BMW-t vegyenek, csak rohadtul nincs értelme a legtöbb esetben. Az emberek 99,99%-a sz*rik rá, hogy a másik milyen autóval járkál és csak a lehető legolcsóbban és biztonságosabban akar eljutni A-ból B-be, amire elég nagyjából bármilyen személyautó, ami üzemképes, ennyi. Nekem sem fontos, hogy 5 mp alatt gyorsuljon az autóm 100-ra, mert alig használom pályán, sokkal inkább a városban, ahol ez irreleváns, emiatt sem fogok egy, számomra gazdaságilag indokolatlan autót fenntartani, ha van más alternatívám és ezzel közel sem vagyok egyedül. Ha ezt az agyad képes befogadni és felfogni, akkor megérted, hogy sem bennem, sem az - ez esetben - hozzám hasonlóan gondolkodó emberekben sincs egy szikrányi irigység sem, hiszen okunk sincs rá.
2023. júl. 30. 00:43
 26/60 anonim ***** válasza:
Mert a BMW-sek egy nagy százaléka beképzelt tahó.
2023. júl. 30. 05:09
 27/60 A kérdező kommentje:
Mert van mire , nyilván nem egy suzukiból meg egy toyotából leszel nagy képű az utakon hanem egy olyan autóból aminek jó a megjelenése és a gyorsulása is.
2023. júl. 30. 11:01
 28/60 anonim ***** válasza:
a húszdének jó a 13 másodperces gyorsulása? jóóólvan. :D
2023. júl. 30. 11:12
 29/60 A kérdező kommentje:
Ki beszél itt 20D-ről..? Csak ti akik ezzel akarnak példálózni a kis tragacsukból. Miért nem M-es BMW-vel példálózol?
2023. júl. 30. 11:15
 30/60 anonim ***** válasza:
Mert nagyobb eséllyel van húszdéd mint bármi M-esed. :D :D
2023. júl. 30. 11:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!