Miért ennyire irigyek és rosszindulatúak az emberek Magyarországon ha látják, hogy valakinek BMW-je van?
Figyelt kérdés
Meglátja/megtudja valaki, hogy BMW-je van az embernek és ha ő olcsóbb , kis kategóriás japán autóval jár akkor szinte látni ahogy megy benne fel a pumpa és elkezdi szidni, hogy "de amúgy is megbízhatatlan meg drága meg a többi" egyszerűen dől belőlük a frusztráció2023. júl. 29. 16:33
11/60 anonim válasza:
Te sem vagy kevésbé frusztrált ha ezért képes voltál egy kérdést kiírni.
És nekem is BMW-m van.
12/60 A kérdező kommentje:
Én csak mosolygok ezeken a Suzuki meg Toyota huszárokon, főleg városon kívül vagy autópályán amikor 100 felett már tényleg elfogy a lendület a dudvájukból
2023. júl. 29. 17:53
14/60 A kérdező kommentje:
Valakinek biztosan.. én nem szólom le a kisautóst csak elmegyek mellette.
2023. júl. 29. 18:18
15/60 anonim válasza:
A kérdezőnek elég erős komplexusa van, MINDENKIRŐL azt képzeli hogy irigy rá. :D :D
16/60 A kérdező kommentje:
Nem mindenkiről, de akik ilyen kis suzukis meg toyotás huszárok azok bizony irigyek, ha feltűnően ha csak az agyuk legkisebb zugában vágyakoznak rá, hogy nekik is BMW-jük legyen.
2023. júl. 29. 19:01
17/60 anonim válasza:
Elképesztő micsoda érzelmeket vált ki egyes emberekből egy használati tárgy amiben csak áll illetve viszi a pénzed.
18/60 A kérdező kommentje:
Te nem örülsz / nem becsülsz meg semmilyen "tárgyat" életedben? Mikor igazából minden az az embereken kívül?
Minek van neked akkor bármid? Semmi nem ad neked élményt ugye? Miről írsz ide? Költözz ki az erdőbe és fűts fával télen, semmilyen eszközöd ne legyen. Bár akkor lehet a baltát magasztalnád amivel tudsz fát aprítani, hogy ne fagyj meg.
2023. júl. 29. 19:08
19/60 anonim válasza:
#16 Milyen jó hogy Mitsubishijeim vannak, így nem nagyon vagyok irigy a propelleres vackokra :D :D :D
20/60 A kérdező kommentje:
BMW kicsit komolyabb mint a "micsubicsi" :DDDD
2023. júl. 29. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!