Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől fullad a robogom ?

Herceg21 kérdése:

Mitől fullad a robogom ?

Figyelt kérdés

Egy csodálatos CPI Explorer robogó az alany . Tudom már az hiba volt hogy megvettem de akkor jó ötletnek tűnt .

A gond a következő , van alapjárat de egyszerűen nem megy a gép. Teljes gázadásra fulladozik majd lefullad. Kis gázra se akar nagyon csinálni semmit mikor hogy gondolja. Új bele való gyertya , friss benzin van benne. Levegő és benzin arányt hiába állítom a jelenség nem változik. Valakinek valami ötlet azon kívül hogy toljam ki a szemétbe ?? Karburátor gond lehet így is ?

2023. júl. 29. 11:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Akkor esélyes. Az Én robogómat már lassan felgyújtom. Már az ülésre van felgyorskötegelőzve egy purhab párnán egy Agrostroj tankja, abból kapja a naftát, mert nem kap anyagot. Most már kezdek rájönni, hogy az úszó akad fent, a karbiban lévő benzint elhasználja, de nem jön új és lelevegősödik. Szóval az úszót is érdemes megnézni, van-e benzin a karbiban.
2023. aug. 11. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!