Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől fullad a robogom ?

Herceg21 kérdése:

Mitől fullad a robogom ?

Figyelt kérdés

Egy csodálatos CPI Explorer robogó az alany . Tudom már az hiba volt hogy megvettem de akkor jó ötletnek tűnt .

A gond a következő , van alapjárat de egyszerűen nem megy a gép. Teljes gázadásra fulladozik majd lefullad. Kis gázra se akar nagyon csinálni semmit mikor hogy gondolja. Új bele való gyertya , friss benzin van benne. Levegő és benzin arányt hiába állítom a jelenség nem változik. Valakinek valami ötlet azon kívül hogy toljam ki a szemétbe ?? Karburátor gond lehet így is ?

2023. júl. 29. 11:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez 2T ugye? Nos sztem az üzemanyagellátást kéne átnézni a tanktól a henger beömlőjéig.

Mik lehetnek a bajok?

Koszos szűrö, elérett csővek vagy szivárgó jukas csövek hajszál repedésekkel, fóvókák eltömülése a karbiba, szűrő eltömülése a karbiba bármi nemü rendellenes hiba az egész rendszerbe.

Hibás perforált elért tömítések, mindenhol ahol csak van! Hibás karbi beállítás.

2023. júl. 29. 12:12
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha lassan és fokozatosan húzod a gázt, akkor sem éri utol magát, nem pörög ki? Lehet dugulás is, falsot is szívhat.
2023. júl. 29. 15:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Hiába húzom fokozatosan, elér egy pontot és már fulladozik.
2023. júl. 29. 17:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Alapjárat stabil?
2023. júl. 29. 22:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Illetve ha hirtelen odahúzod neki?
2023. júl. 29. 22:22
 6/11 A kérdező kommentje:
Így igaz az alapjárat stabil és hirtelen gázadásra is lefullad.
2023. júl. 29. 23:59
 7/11 anonim ***** válasza:
Fúvókát nézted? Nincs eldugulva?
2023. júl. 30. 01:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Azt nem de akkor megnézem hogy el van dugulva vagy sem.
2023. júl. 30. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lehet azzal kezdeni. Egyik napról a másikra történt ez, vagy állt sokat?
2023. júl. 30. 23:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Sokat állt.
2023. aug. 10. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!