Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fullad a robogóm, meglehetne...

Fullad a robogóm, meglehetne csinálni valahogy?

Figyelt kérdés

Hali, adott sgy 50es cpi popcorn (ha jól tudom). Haturol kivadásztam mert papam nem tudta megcsinálni es inkabb hanyagolták. Azt tudom hogy kb 1honapot ált az esoben, ugy hogy a idomok nem voltak rajta es kapta a vizet a karbi is. Raktam bele uzemanyagot de nem indult, kifujattam az uzemanyagszurojet meg a csövet. És beindult faszán, a probléma az hogy ha beindul, akkor egy gázadásra is fullad. Ha nem huzol gázt neki akkor is lefullad 10-20mpen belul. Csináltam videót is mert így egyszerubb mutatni a problémát.

Ezek a videók melegen készultek, mármint ha 5p alatt feltudott melegedni.

[link]

[link]

Beinditom ügye huzok neki gázt mert ha nem akkor elég 10mp es lefullad. Olyan mintha nem lehetns megszívatni. Valoszinu hogy automata szivatos mert a karbin van sgy fekete doboz amibol jon egy kábel. Es nem talaltam rajta kulon szivatót.

Előre is koszi a segítséget.

2022. nov. 2. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem kap benzint.
2022. nov. 2. 19:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Uzemanyagszuro elotti csovet kifujattam, abbol rendesen jott, uzemanyagszurot is kifujattam. Utana viszont van még 1 cső. Az nem lett kifujatva. Amugy a uzemanyagtartajbol 2 cső jon ki és azon jon uzemanyag amelyiken van a szűrő is. A masikon nem jön semmi. Az mi? Amugy köszi a segítséget
2022. nov. 2. 19:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Jah és a alapjáratot álitó csavar teljes becsavarásánál indul csak a gép.
2022. nov. 2. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:

A második cső egy vákumcső, az nyitja a vákumos benzicsapodat.

Megnézném, hogy egyáltalán elzár-e az úszó a porlasztóban, mert simán lehet, hogy túlfolyik. Esetleg el van dugulva a kipufogó.

2022. nov. 2. 20:43
 5/8 A kérdező kommentje:
A kipufogo eldugulásra én is gondoltam, úgy is volt hogy leszedem csak már este volt és mennem kellet el. Dee lefogom szedni és úgy fogom megprobálni. Illetve a benzintankot kitakarítom. Köszi szépen a segítséget
2022. nov. 2. 22:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még ötletek amúgy. Mindenkit szívesen meghalgatok.
2022. nov. 3. 12:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Leszedted a kipufogót?? !
2022. nov. 5. 08:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Leszedtem, nagyon hangos de szép az alapjárat is, egyátalán nem fullad. A kipufogo dobba vizet ontottem es csak egy repedésen folyt ki, nem a rendes csövön, valszeg visszalökte a füstöt. Köszi szépen
2022. nov. 13. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!