Fullad a robogóm, meglehetne csinálni valahogy?
Hali, adott sgy 50es cpi popcorn (ha jól tudom). Haturol kivadásztam mert papam nem tudta megcsinálni es inkabb hanyagolták. Azt tudom hogy kb 1honapot ált az esoben, ugy hogy a idomok nem voltak rajta es kapta a vizet a karbi is. Raktam bele uzemanyagot de nem indult, kifujattam az uzemanyagszurojet meg a csövet. És beindult faszán, a probléma az hogy ha beindul, akkor egy gázadásra is fullad. Ha nem huzol gázt neki akkor is lefullad 10-20mpen belul. Csináltam videót is mert így egyszerubb mutatni a problémát.
Ezek a videók melegen készultek, mármint ha 5p alatt feltudott melegedni.
Beinditom ügye huzok neki gázt mert ha nem akkor elég 10mp es lefullad. Olyan mintha nem lehetns megszívatni. Valoszinu hogy automata szivatos mert a karbin van sgy fekete doboz amibol jon egy kábel. Es nem talaltam rajta kulon szivatót.
Előre is koszi a segítséget.
A második cső egy vákumcső, az nyitja a vákumos benzicsapodat.
Megnézném, hogy egyáltalán elzár-e az úszó a porlasztóban, mert simán lehet, hogy túlfolyik. Esetleg el van dugulva a kipufogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!