Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy Aprilia scarabeom...

Van egy Aprilia scarabeom 70-es hengerrel, és hogy az öninditó nem viszi. Olyan hangot ad ki mintha a fogaskerekek egymáson csusznának. Meglehetne valahogy csinálni, hogy mégis müködjön?

Figyelt kérdés
Egyszer amikor elvittem a szerelőhöz és rátettek, egy erősitőt az aksira akkor pöcre beindult.Rég bevan már járatva és az aksi meg az öninditó is cserélve volt már. Vagy az akisival kellene mégiscsak valamit csinálni?
2010. febr. 27. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha tuning hengered van, akkor ne is próbálkozz az önindítóval, az gyári kompresszióhoz van tervezve, nem fogja tudni átforgatni a dugattyút.
2010. febr. 27. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezért nemkell robogót tuningolni..

Ha meg is csinálják újra be fog szarni a megnövekedett kompresszió miatt szóval rúgdoshatod

2010. febr. 27. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem fog beletörni a lábad hidd el...
2010. febr. 27. 16:06
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk egy 125-ös öninditóját tenném bele?
2010. febr. 28. 11:08
 5/5 anonim ***** válasza:

szinte ugyanugy meg kellene forgatnia a 70-es dugot mint az 50-est.....probald meg nagyobb akksival, de a bendix sok esetben volt mar nalam hiba illetve az eloxidalodott saru ami az akksirol megy az öninditohoz...zserintem vizsgald vegig. nalam legtöbb esetben ez volt (a releröl visszavezetett käbel az önindito csatlakozo pontjaig)

remelem tudtam segiteni

(u.i: motorszerelökent dolgozom legfökepp robogokkal)

2010. márc. 1. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!