Melyik a jobb Simson S51B vagy Aprilia SR50?
Úgy látom ismét az örökké vitatott kérdés merült fel 1 új formában. Miért is nem motor a robogó tisztelt 2. válaszoló?
Abban igazad van hogy szimónak "motorabb" kinézete van válthatsz stb stb. De megkérdezném én tőled miből is javítgatod mostanában őket? Után gyártott szarokból! Eljárt az idő felettük, ezt el kell fogadni és nem szarozni a másik motoros társat.
36F
Én nem igazán értem ezt a feltétel nélküli elkötelezettséget az ócska szar NDK-s autók és motorok felé. Jó, az időseket még megértem, ők már nem veszik be a modern dolgokat, de az, hogy huszonévesek lefikázzák a robogókat pl, mert a simson a motor, az hihetetlen számomra.
Nekem volt pár simsonom, ipari hulladékok voltak, nagyon gyűlöltem őket. Az állandóan szereltem, nyakig olajos voltam egy gyertyacserétől, ami egyébként majdnem mindennapos elfoglaltság volt teljesen elvette a kedvem a motorozástól.
Az elég sovány vigasz, hogy bezzeg a simson az a gyártása után 20-30 évvel is motor, a mittudomén Aprilia meg nem lesz az. Ki a tököm akar 20 év múlva 20 éves dolgokat használni? A simson pl 20-30 éve is ugyanekkora fospumpa volt, mint most, csak akkor még volt gyári alkatrész hozzá.
az aprillia sr50 az sr a star rövídítése ez pedig mégegy simson az sr50 is ismerős arc mert azis simson pontosabban simson sr50 az nem motor amin összeér a bokád hanem roller
milyenmár az az elkényeztetett világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!