Melyik a jobb Simson S51B vagy Aprilia SR50?
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 13:33
11/14 Patneházi Gábor válasza:
miért nem simson a simson mondjad
12/14 Patneházi Gábor válasza:
az aprillia sr50 is 50es akkor az sem motor fogadjunk nem volt még simsonod
13/14 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel nem fikázom egyik motort sem de tény az tény a robogóval városhoz vagy kötve a simsonnal terepre is tudsz menni ha arról van szó robi is tud szép teljesítményt leadni de nincs meg benne a motorozási élmény húzód a gázt azt kész lustabicikli😊 volt mind a kettőm simsont egyszerű szervizelni nincs burkolat stb. igen is lehet hozzá jó minőségű utángyártott alkatrészt kapni nekem jelenleg s51n simsonom van és nagyon szeretem nem kellett hozzányúlni 2éve és utángyártott alkatrész is van benne tirisztoros gyújtással és voltam már vele Bécsben is kibírta igaz hosszú volt az út 😊 kinek mi az ízlése én váltós párti vagyok régi motorokban autókban volt még anyag
14/14 anonim válasza:
Én megcáfolom azt, hogy a robogó nem jó földes útra. Igaz, nem arra lett tervezve, de én egy Motowell Crogen RS-sel szoktam járkálni földúton és egész jól teljesít. Amúgy a válaszom az Aprilia SR50. Szerintem mindenben jobb. 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!