Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fullad le a robogóm ha...

Miért fullad le a robogóm ha megállok vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Malaguti f12 100-as robogóról van szó. Már egy ideje nem használtam, viszont a mai napon ki lett a karburátor is tisztítva, illetve a légyszűrő is. Viszont használat közben ha megállok mondjuk piros lámpánál játszanom kell a gázzal különben lefullad. De fokozatosan. Mintha egyre kevesebb benzint kapna, és fokozatosan elkezd lefulladni. Illetve ha megyek vele, és egyhelyben húzom a gázt( Mármint ha folyamatosan mondjuk ha 50-el megyek) akkor kicsit remeg a motor. Ez nem tudom normális e vagy sem. Viszont nagyobb sebességnél már nem tapasztalom ezt, inkább ilyen 40-50 környékén.

2023. jan. 12. 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, hogy oda van a vákumos benzikcsapod (ha az van benne), és alapjáraton nincs akora vákum, hogy kinyisson rendesen, emiatt pedig fogy a benzi a karburátorból.
2023. jan. 12. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Túl sok benyát kap alapjáraton. Tekergesd a keverék csavart amíg jó nem lesz.
2023. jan. 12. 19:15
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 igen, az van benne. Akkor gondom érdemes lehet cserélni.

#2 Próbáltam, viszont egy idő után sajnos mindig lefullad😕

2023. jan. 12. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!