Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minek autót mosni, ha vizes...

Minek autót mosni, ha vizes az út?

Figyelt kérdés
Nem egyszer láttam már, hogy szemerkélő esőben, vagy akkor, amikor nem esik, de vizes az út, mossák autómosóban az autót. Mire hazaér vele csupa sár lesz megint az oldala.

2023. júl. 24. 13:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Általános megfigyelés, hogy eső akkor jön, amikor az ember lemossa az autót. Az autómosás kiváltja az esőt, ami aztán eltörli az autómosás hatását.
2023. júl. 24. 14:38
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
sokszor én is eső után mosom, vagy esetleg esőben. akkor kicsit fel van lazulva a fél éve ráegett szar, es nem kell sorban állnim a mosóban
2023. júl. 24. 14:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Általában az igénytelen emberek szokták azt mondani hogy "nekem az autó használati tárgy nem fogom mosogatni".

A lakásodat sem takarítod? Egy igényes ember a környezetére is igényes, ebbe meg bizony beletartozik az autó is. Nem azt mondom hogy naponta 5x kell mosni, de ha már zavaróan koszos, akkor nem árt.

2023. júl. 24. 15:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg majd a tulaj eldönti, hogy mikor akarja mosni, neked ehhez nincs közöd.
2023. júl. 24. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14: akkor ezek szerint neked sincs közöd hozzá, hogy mások mikor mossák, minek nyitottál kérdést erről?
2023. júl. 24. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező kérdése:

Minek autót mosni, ha vizes az út?

A kérdező válasza:

Szerintem meg majd a tulaj eldönti, hogy mikor akarja mosni, neked ehhez nincs közöd.

*Facepalm.

2023. júl. 24. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Minek fürödni, amikor esik az eső? Vagy ha épp nem esik, akkor ott a patak.
2023. júl. 24. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!