Minek autót mosni, ha vizes az út?
En akkor csináltam ezt amikor rettenet mód madar szaros lett a napon. Esoben picit fellazult es le birtam csapatni 200 ft bol.
De amugy ha nagyon homokos az auto es lemosatod, eső után is tiszta marad csak max nem olyan szép foltmentes.
A mosnásnak a közhiedelemmel ellentétben nem csak esztétikai oka van.
Vannak bizony szennyeződések amik nem tesznek jót a fényezésnek (Állatszar, gyanta, bogarak) és ezeket illik minél előbb lemosni.
Én bármilyen rossz idő is van több napon keresztül, hetente 1x azért ilyenkor is lemosom az autót kézi mosóban.
Nyilván nem a full programot csinálom végig, de most lehet hülyén hangzik, de egyrészt jót tesz a lelkemnek, másrészt, ilyenkor se halmozódik egymásra a sok szennyeződés.
Pl olyankor is egyből lemosom mikor alapvetően nincs rossz idő, de ilyen durvább homokot szór a szél, és délutánra a napos időben is úgy néz ki a kocsi mint ha most jöttem volna a Dakar-ról.
Amúgy, ha van kialakult véleményed, és baromságnak tartasz minden álláspontot ami nem a tieddel azonos, minek teszel fel ilyen kérdést?
Különösen vicces egy olyan topicba tenni ezt, ahol valószínűleg nagy eséllyel, autószerető emberek fognak válaszolgatni, akiknek nem csak közlekedőedény az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!