Télen "szabad" autót mosni?
Persze, hogy lehet.
Szerinted az eső/hó, felverődő víz az elpárolog?
Fagyban inkább ne...
Simán befagyhatnak az ajtók, csomagter ajtó, motorhazteto.
Ha már van pár fok akkor nyugodtan, persze ha holnapra nem mond -15 fokot.
Legalábbis én így csinálom.
Akkor mosd le ha mosás után betudsz állni egy garázsba ahol nincs fagy, vagy ha sokat mész vele és jól befűtöd belül akkor az ajtó gumiknál megszárad, illetve a menetszél lepergeti.
Én télen ha lemosom és elég hideg van akkor beállok a garázsba, meg én kiszoktam otthon törölgetni a kényes részekről hogy ne fagyjon rá másnap se ha megyek valahova.
Lehet, a trükk annyi, hogy a gumikédereket nagyon alaposan szárazra kell utána törölni.
A többi helyre normal használat közben is bejut és megfagy az esővíz meg a felvert latyak.
Gőzborotvát életemben nem láttam még benzinkúton. a gőz az FORRÓ, a nagynyomású mosó az más, az nem gőz.
Amúgy szabad, csak ne olyankor amikor minuszok vannak, ma is van 5-6 fok, simán lehet.
Én télen még sűrűbben is mosom, mint nyáron. Nem aszalom a kocsin hetekig, hónapokig az agyatlanul tonnaszám kiszórt sót.
Ilyenkor én sem itthon mosom, hanem ilyen önkiszolgáló mosókban. A nagyja lefolyik, valamennyi ráfagyhat. De na és! A garázsban majd leolvad, lecsöpög. De ha nincs garázsod, manapság elég ritka a nappali hetekig tartó tartós fagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!