Napos, de hideg téli napon mennyire érdemes autót mosni? Mennyire tud kiszáradni a résekben megrekedt víz?
Dehogynem. Nem is tesz jót neki. Ezért akarnám óvni ettől, hogy nem mosom feleslegesen.
Valamelyik nap mostam dél körül, 6 fok és napsütés volt. Tiszta sár és latyak volt, még a multkori felsózott úttól. Lemostam, és szokás szerint le is töröltem, nem csak kirohantam a mosóból. Lehet alul maradt víz, de szakadna az eső és ugy mennék vele akkor is felverődne oda viz. Igy legalább tiszta, szerintem többet árt neki a latyakos, felsózott útról rászáradt trutyi.
Mondjuk - ban vagy 1-2 fokban főleg ha borult is, nem mosnám le.
Igy mint irtam, 6 fok és napsütés ideális. Teli is volt a moso, visszamentem 1,5ora mulva, meg akkor is, de akkor már kivártam.
Kérdező, télen nem a meleg és nem is a Nap szárít, hanem a szél. Tehát ha félted az autót, akkor szeles időben mosd le.
De ha utána közlekedsz, akkor menetszél mindenképpen lesz, tehát holtbiztos, hogy meg fog száradni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!