A gumis alvazvedelem is jo lehet egy olcso arfekvesu regi autora?
Figyelt kérdés
Elso lepesben letisztitjak az aljat, feluleti rozsdat leszedik, amit ki kell kilakatolnak ( csak par helyen kell minimalisan, de idos auto eseteben ezt el lehet nezni szerintem) ezutan egy reteg rozsdaatalakitot kovetoen alapozo + gumis alvazvedo kerulne ra. Tudom ez a gumis alvazvedelem megoszto, de egy 1 millios autora nem szeretnek tul sok penzt ralocsolni. Tudom, hogy vannak mar jobb megoldasok, de az nem ennyibe kerul sajnos. A semminel gondolom biztosan jobban ved.tegnap 22:28
1/1 anonim válasza:
Octaviámon ez van gyárilag, és 2001-es autó, és bírja, szóval szerintem jó megoldás, ha több mint 20 éven keresztül is bírta a kocsimon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!