Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Másnak is nehéz/nehéz volt...

Másnak is nehéz/nehéz volt megtanulni vezetni?

Figyelt kérdés

A KRESZ-en elsőre átmentem, de a vezetést tekintve egyre rosszabbul teljesítek és már kezdem feladni, körülbelül 30 óránál járok és állandóan azt vágják a fejemhez, hogy sosem lesz jogosítványom, vagy hogy alkalmatlan vagyok a vezetésre, mert nagyon sokszor át kell ismételni egy-egy vizsgaútvonalat, vagy feladatot mire megértem, vagy megjegyzem, vagy felfogom, vagy nem is tudom mi történik.

Bármiféle tanácsot, sztorit elolvasok :3

2023. júl. 14. 20:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Sokan voltunk így, mint te, nincs ezzel semmi baj. Meg amit tudnod kell, hogy nem ott tanulsz majd meg vezetni, oktatáson csak az abszolút szükséges alapokat tanítják meg. Tehát hiába lesz jogsid, utána se fogsz jobban vezetni. Viszont idővel ez változni fog, csak az a fontos, hogy mindig gyakorolj, gyakorolj és gyakorolj, mert a rutin csak így alakul majd ki.

Most szerintem a legjobb megoldás valami haver/közel álló családtag lenne, akikkel tudsz gyakorolni felszabadultan valami kis faluban/elhagyatott utakon. Igaz így forgalomban nem vezetsz, de legalább az autókezelése egyre könnyebben fog menni és így sokkal több energiával tudsz a forgalomra figyelni, ami hidd el rengeteget tud segíteni kezdőként. Oktatásnak az a nagy haszna, hogy szokhatod a forgalmat, amit egyébként nem tudnál egyedül csinálni, viszont a kocsit megtanulni kezelni jóval olcsóbb lenne otthon. Nekem meghalt apukám, mikor 11 éves voltam és senki nem tanított autót vezetni, 18 éves koromban mikor elkezdtem a jogsit a pedálok sorrendjét se tudtam:D azóta európán belül kb mindenhol országban jártam már kocsival, szóval egyáltalán nem gond, hogy pár tíz óra vezetés után nem megy még:)

2023. júl. 15. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!