Mit gondolnak az emberek arról aki nem képes megtanulni vezetni?
Nem gondolok róluk semmit se, ettől semmivel se kevesebbek, mint aki tud vezetni.
A vezetéshez, autókezeléshez kell egyfajta "érzék", de ez szinte 10-ből 9 embernek megvan. Viszont biztonságosan közlekedni, már elég sokan nem tudnak.
Semmit. Nehezíti az életét. Én azért tanultam meg, hogy el tudjak járni dolgozni olyan helyre, ahol jóval több a fizu. Ha nagyon muszáj vezetek máshová is. Mégis kényelmesebb a 70 éves anyámnak, ha kimegyek elé a vasútra autóval.
8 általános elég a jogsihoz, a józan ész meg ahhoz, hogy nem vezetek Bp. - en, ha nem ahhoz vagyok szokva, hogy forgalom van.
Semmit nem gondolnak... viszont a jogsi sokaknak létkérdés.
Ha vki olyan helyen él, ahol ritkán jár busz, annak kell a jogsi...
Vagy ha van is megfelel közlekedés, ha faluból egy nagyobb városba mész, könnyen előfordulhat, hogy távolságiról át kell szállni helyi járatra... nah, itt már rendszerint szoktak problémák lenni, ugyanis a helyi tömegközlekedésnél egyáltalán nem veszik figyelembe a távolsági járatokat.
Pl. én most ilyen helyzetben vagyok, a távolsági busz későn jön, a helyi járatr átszállva reggelente nem érnék be... van kocsim, meg most vettem robogót, kísérletezem, kocsi, motort váltogatva hogyan jövök ki egy hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!