Miért van az hogy az összes futár cég minimum 1-2 éves jogosítványt vár el?
5 hónapja van jogsim 7 ezer kilométert vezetem eddig napi szinten megyek 50-100km-ert vegyesen városban országúton pályán.
Nem vagyok autó versenyző de az emberek nagy részénél jobb érzékem van a vezetéshez már 10.órámon mondta nekem az oktató hogy 30 óra elég lesz nekem és elég is lett.
Ehhez képest esélyem sincs , hogy bárhová is felvegyenek futárnak ,mert azt nézik hogy mióta van jogsim. Annak mi köze a rutinhoz? Ismerek olyat akinek 20 éve van jogsija de 11 éve nem vezetet meg olyat is aki vezet de max babakocsit kellene neki.
Most az első csúcs tetején vagy. A legtöbb sofőr itt tanyázik a jogsija után fél évvel utántól egészen 3 évig. Itt okozzák a legtöbb balesetet, itt a legszabálytalanabbak az emberek stb (itt a legdrágább a biztosításod is)
Mivel sem a rutinodat nem tudod papírral igazolni, sem azt, hogy hány km-t vezettél le, így valamihez kötniük kell a dolgot, ha nem akarnak friss jogsissal “kísérletezgetni”.
Esetleg ajánld fel, hogy beülsz valaki mellé melózni 1-2 tesztnapra, ahol te vagy a sofőr.
"Nem vagyok autó versenyző de az emberek nagy részénél jobb érzékem van a vezetéshez"
És ezt honnan kéne tudnia annak, aki felvenne?
Több millió forint egy futárautó és naponta többszázezer vagy adott esetben több millió forint bevételt termelnek.
Te rábíznád egy gyerekre, akinek pár hónapja van jogsija és azt állítja, hogy a "vérében van a vezetés"?
9
Be ülnék mellé megnézném mit tud és az alapján döntenék:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!