Vezetésnél hogy érződik, ha nagyobb a nyomaték?
Aha. szóval akkor az olajfoltok attól vannak hogy az átlagpógár agyonforgatja a kocsiját, és nem vált el 2000-nél.. levezetnéd nekem folyamatábrán hogy a kopott hengerfal miatt szerinted hogy jön ki pontosan az olaj a szabadba?
Én eddig azthittem hogy az olajfoltok a nem tökéletesen ömítő olajleeresztőcsavarok, kartertömítések, szimmeringek miatt van, de akkor biztos neked van igazad és szét van kopva minden kicsinak a dugattyúja :D :D
338 ezer van a futkosósomban, az eredeti blokk van benne, a saját dugattyújával, még az injektorai is az eredetiek. :)
Benzines kamion? Zil130 megvan? :D Mi hajtotta? :D
elöregedett tömítések + magas fordulat = nagyob olajnyomás
2000 nél nem lesz akkora olajnyomás mint 3500 nél
de felőlem mindenki úgy forgatja a benzines szarját ahogy akarja
jókat szoktam mosolyogni a parkolóba meg mikor előttem mennek és dől a kék füst a benzinesből
Az átlaghülye a benzinest is elváltja 2000-nél mert azthiszi az a jó.. én meg kifizettem a fordulatszámmérő teljes tartományát..
Pár hete autóztam a 34 éves shitboxxal 500-km-t úgy hogy kb autópályán, és végig 5000-en állt a fordszámmérő, gramm olajat nem evett meg az út alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!