Milyen első autót érdemes venni? Többi lent
Könnyebb persze, de egy nagyobb autót is gyorsan megtanul az ember, aztán fél sem tűnik, hogy nagyobb.
Elsőnek valami kisebb szívóbenzint ajánlanék, azokkal van a legkevesebb baj (az egyszerűségük miatt), szóval azokon jól ki lehet tanulni például a szervizelést, meg ilyenek. 1.4 vagy 1.6 környékén, 2003-2007 körüli népautók, például Swift, Focus, Astra, stb.
Nem tudom még pontosan de egy közepes áron lévő autót szeretnék, ami nem kerül annyira sokba. A városban használnám leginkább, esetleg ha országon belül elutazok de nem nem messzire. Szüleimmel mennék ha esetleg el kell vigyem őket valahova, vagy barátaimat is szóval ketten, max hárman lennénk még rajtam kívül az autóban.
Az elektromossal annyi a baj, hogy ha jól tudom drágább és mivel nem elektorom autón tanulok vezetni, nem tudom mennyire tudnék egy olyat vezetni.
"Nem tudom még pontosan de egy közepes áron lévő autót szeretnék, ami nem kerül annyira sokba"
Az oszt igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!