7-800ezres fizetés mellett érdemes lehet ilyen autót venni?
Vagy ez csak tényleg a vállalkozói kategória, aholl milliós fizetések vannak?
Én egy egyszerű senior fejlesztő vagyok.
Nézegetek így 40körül autókat,
Nagyjából ez a kategória,árban és kinézetben ami eléggé tetszik!
KP-s vásárláson gondolkodom.
Viszont fogalmam sincs,hogy egy ilyennek milyen fentartási költségei vannak.
Mert most vezetek egy 15éves autót, ott kb egy teljes nagy szervíz megáll 100körül(olaj stb)
Hmmm.
Akkor szerinted mi lenne a jó választás?
#7 Minden dízel egy büdös füstölő disznó. Ezt kár tagadni. Lehet, hogy már nem látod, mert manapság minden arra megy ki, hogy "amit nem látsz, az nem fáj" (lásd: "zöld" elektromos autók, amik háromszor szennyezőbbek, mint egy ICE), ugyanúgy füstöl és érezni továbbra is lehet. Nem attól lesz füst a füst, hogy tömény fekete.
Hogy mi lenne jobb választás? Szerintem márkákba és típusokba ne menjünk bele, mert soha nem lesz egyetértés, szóval azon ne változtassunk, maradjon a G30. BÁRMELYIK BENZINES, ami nem 520. Az 520 fölött a legelső lépcsőfok az 530 ami már kapásból jóval erősebb. 2 tonnáról beszélünk, szóval nem mindegy. Szóval ja, 520i fölött bármi. Alapvetően egyáltalán nem hiszem, hogy szükség van 200 lóerőnél többre egy közúti autóba, de ha már vesz az ember sokmillióért egy BMW-t, akkor az a két tonna az mozogjon is, ne csak röfögjön mint egy traktor. Dízelt értelmes férfiember nem vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!