Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy érdemes autót venni? Rés...

Hogy érdemes autót venni? Részletre vagy készpénzre?

Figyelt kérdés

Illetve milyen részletfizetési lehetőségek vannak? Sok kereskedő hirdeti, hogy x%-tól elvihető. Az hogy működik? Kedvezőbb mint a személyi kölcsön?

Kp-ra is megtudnám venni, mert az autó árának már a többszörösét megspóroltam.

Olyan 1,2-1,5 millóért tervezek venni.

2023. máj. 18. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az általában hitel.

Ilyen értékű autót biztos nem vennék hitelre. Mondjum megérni egyiket sem éri meg hitelre.

2023. máj. 18. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"Kp-ra is megtudnám venni, mert az autó árának már a többszörösét megspóroltam."

Akkor készpénz, ha mar megvan a többszöröse, akkor felesleges a hitel.

Hitelt en csak akkor vennek fel, ha mondjuk akarok venni egy kocsit 5 millioert, de nincs csak 2-3 milliom, akkor kell a hitel, a te helyzetedben felesleges.

2023. máj. 18. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Hitelt meg részletre fizetést 5-15 milliós autóknál szoktak felvenni, 1,5 milliós autónál ha hitelt kell felvenni, akkor nem teheted meg, hogy autód legyen.
2023. máj. 18. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:

1,2-1,5-ért manapság már idősebb használt kocsikat kapsz. Ilyen kategóriánál eszembe nem jutna hitel. Milyen előnyei lennének?!

Amúgy új autónál is elég sok dolog függvénye. Én új autót is kp-ra vettem, mert nem szeretném a bankokat is pluszban eltartani. Bőven elég volt a "csupasz" vételárat kinyögni.

2023. máj. 18. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!