Hogy érdemes autót venni? Részletre vagy készpénzre?
Illetve milyen részletfizetési lehetőségek vannak? Sok kereskedő hirdeti, hogy x%-tól elvihető. Az hogy működik? Kedvezőbb mint a személyi kölcsön?
Kp-ra is megtudnám venni, mert az autó árának már a többszörösét megspóroltam.
Olyan 1,2-1,5 millóért tervezek venni.
Az általában hitel.
Ilyen értékű autót biztos nem vennék hitelre. Mondjum megérni egyiket sem éri meg hitelre.
"Kp-ra is megtudnám venni, mert az autó árának már a többszörösét megspóroltam."
Akkor készpénz, ha mar megvan a többszöröse, akkor felesleges a hitel.
Hitelt en csak akkor vennek fel, ha mondjuk akarok venni egy kocsit 5 millioert, de nincs csak 2-3 milliom, akkor kell a hitel, a te helyzetedben felesleges.
1,2-1,5-ért manapság már idősebb használt kocsikat kapsz. Ilyen kategóriánál eszembe nem jutna hitel. Milyen előnyei lennének?!
Amúgy új autónál is elég sok dolog függvénye. Én új autót is kp-ra vettem, mert nem szeretném a bankokat is pluszban eltartani. Bőven elég volt a "csupasz" vételárat kinyögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!