Melyik az a ww röhr gte kocsi? Pont egy autószalonossal ismerkedek övék kint egy hatalmas cég.
Itt látom kiírva az ilyen ukrános kérdéseket. Akkor ki mások teszik fel, ha nem incelek? Akik azt várják talán egy menekült majd kényszerből vagy szállásügyben szétteszi neki.
Amugy lehet ő nem felvágna, hanem most takargatnia kéne? Szerintem csak él mint hala a vízben és ezt osztja csak meg.
Mint nálunk meg a nők ha végre nagynehezen eljegyzi valaki:D
Nem olvasom az "ukrános" kérdéseket, de amúgy én is ismerek olyan férfit aki kb azt várja, hogy csöngessen be hozzá a nő, ha akar valamit, meg róla konkrétan tudom, hogy azon kívül, hogy egy nő kielégítse mire lehet még alkalmas. Szóval igazi incel, így hiszek neked.
Nekem az biztosan felvágás, ha minden családtagom autóját mutogatnám egy ismerkedni vágyó nőnek, meg, hogy a családomé az xy autókereskedés. Ne legyél naív...
Abban igazad van, hogy él mint hal a vízben, de abban is biztos lehetsz, hogy ezt még rajtad kívül x+1 nővel eljátsza.
A nők nálunk inkább a babavárásból csinálnak versenyt bármi áron, legalábbis az én ismerősi körömben, aztán egymást túllicitálják az addigra már szingli anyukák a facebookon a gyermekfotókkal.
Most en mint magyar, en vagyok a kuriozum.
Amugy volt már kint külföldi barátom és hatalmas szerelem volt. Valojaban ezért vagyok a fentivel is csak kapcsolatban. Egy másik miatt:D
Van egy rakat olyan kulfoldi taoasztalatom hogy ugy kezelnek engem mint vmi egzotikumot.
Németorszag is.
De egyszer voltam olaszo-ban nyaralni, hát mintha vmi sztár lettem volna:D.az egész diszkó körbeállt kérdések millioit kaptam mindenki ámult bámult hogy egy magyar csodaszép nő:D.en képviselem Mo-t:D
Es tudjátok hogy csak a magyarok hordják le a saját hazájukat egyedül? A külföldieknek mindiga balaton meg a gulyás leves lebeg a szemük előtt, a kellemes közeg, csak a felszint látják, csupa jó véleménnyel vannak rólunk.
Szégyen elkezdeni szapulni a saját nemzetünket. Még jo hogy nem értenek magyarul és nem tudják valójában milyenek a magyarok..
Tudod ahogy a mondás tartja: "Sírva vígad a magyar".
Sajnos ez igaz, és az is amit írsz.
De sajnos ennek évszázados története van a magyarok gyakorlatilag végigszívták a történelmet akár a törököket akár a világháborúkat nézzük, akár a modern történelmet, kommunizmust, akár a mai kort, ahol az átlag embernek napról napra rosszabb és esély sincs rá, hogy legyen jövőképe.
Szóval oka van a magyar pesszimizmusnak vastagon.
És nyilván az elkeseredettség rosszindulatot is szül ez van...
Egy jóléti társadalomban, a kutyát se érdekli, hogy kinek milye van, ha én meg tudom teremteni magamnak azt amire ésszerű kereteken belül szükségem van.
Nyilván itthon is bőven lehetne magasabb egzisztencia az átlag számára is, de a megalománia miatt szenved a többség, mert van egy réteg akinek semmi sem elég, de ez már megint egy hosszú és szomorú történet.
Vele foglalkozott az apja. Nem kallódott el a gyereke.
Az aoja es felmenői megalapoztak egy olyan céget ami egyre csak nő terjeszkedik, nagy neve van, es ott még család a család, nem elhagyják lesz.rják a gyereket hanem minőségi időt töltenek el vele, es nem egy zülledék lett ebből a srácból hanem egy teljes boldog ember aki tudja azt is, hogy mi a munka.
Szerintem csak ezt árasztja, nem nagyzol.
De ha mégis, ugyis hidegen hagy. Nem ő érdekel. Ő csak amolyan időtöltés.
De kint a magyaroknak a törtenelmünknek de még Puskás Ferinek is(a régi magyar nagy focistának) nagy neve van.
Csak rajtunk múlik mennyire járatjuk le magunkat. Es sajnos a magyarok nagyon ezek a saját nemzetüket és saját magyar honfitársaikat szidók, lásd gyk is:D
Ott szapulják egymást es az országunkat, ahol csak tudják:(
De se az olasz német de még a belga román török urugváj, etiopia portugália sem szidja a saját gyökereit. Csak a magyar.
Mennyire látsz bele ezen nemzetek mindennapjaiba?
Nyilván ők Magyarországból azt látják amire büszkék vagyunk, mint ahogy te is ha Hollandiába kimész, azt látod, hogy Tulipán, Fapapucs, Sajt, Piroslámpás negyed, Hasisos süti... jó ez lehet rossz példa volt :D
De a lényeg az, hogy minden nemzetből egy turista a szépet és jót fogja megtapasztalni nem a szürke hétköznapokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!