Tetszik nektek ez a hatalmas benzinkút?
2022. dec. 31. 22:35
2/18 A kérdező kommentje:
Hol fizetnek? Gondolom, hogy sokáig tartana egyik végéből elsétálni a másikba, ahol az épület van.
2022. dec. 31. 22:53
3/18 anonim válasza:
Úgy tudom fizetni kártyával lehet magán a töltő állomáson vagy min.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem értem mit mondasz.
2022. dec. 31. 23:00
5/18 anonim válasza:
Mit nem értesz? 4:23-nál állítsd meg a videót, mit látsz? Na ott fizetnek.
6/18 anonim válasza:
Csak egy normál autópálya melletti benzinkút amerikában. Fizetni pedig úgy kell, hogy beállsz a kúthoz, lehúzpd, bedugod vagy csippantod a kártyád/telefonod, kiválasztod, hogy milyet szeretnél tankolni majd tankolsz. Végén kérhetsz nyugtát és mehetsz a dolgodra. Nem olyan szarul van, mint otthon, hogy be kell menni meg sorba kell állni.
7/18 A kérdező kommentje:
És honnan tudjam előre, hogy mennyiből lesz tele az autó tankja?
2022. dec. 31. 23:20
8/18 anonim válasza:
#7 Miért kéne azt neked tudnod? Lefoglal x összeget a számládról (általában $200-t) majd amikor befejezted javítja az összeget és levonják. Teljesen más a bankrendszer itt, mint Európában.
9/18 anonim válasza:
Envinél meg az Auchan automata kutaknál is tök jól működik ez a rendszer. Odaállok, beütöm mennyiért szeretnék tankolni, befoglalják azt az összeget aztán ha előbb tele lesz a tank akkor annyit vonnak le amennyiért tényleg tankoltam, a többi marad nálam.
Envinél fizettem egyszer kp-val, és ott ha marad az összegből akkor egy letankolható kódot kapsz és ha azt írod be a következő tankolásnál akkor a fennmaradó összeget le tudod tankolni.
10/18 Ékezetes billetyűzet válasza:
Érdekes náluk elég kétfajta üzemanyag (benzin-gázolaj). Nincs mindenféle parasztvakítás a 100-as meg az E5-ös csúcsszuper vigyázunk az autódra de a pénztárcádra nem üzemanyagból. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!