Melyik önkiszolgáló mosóba érdemes menni Budapesten és hogy érdemes lemosni a kocsit?
Buta kérdés,de még sosem mostam autót,első autóm van meg néhány hete. Kert nincs,így muszáj mosóba mennem.
Pat hete jártam kézi mosóban,akkor kívül-belul kinyalták és lewaxolták. Nem annyira koszos még,de szeretném tisztán tartani és lemosni a hétvégén+a szőnyeget eléggé összesaraztuk.
Szóval mivel nem annyira koszos még,egy sima oblites+Aktív hab+oblites elég neki? Az aktív habbal leverethetem a szőnyegeket is? Vagy van valami kefe ezekben a mosokban ,amivel meg lehet sikalni a szőnyeget?:D vagy mi erre a policy?
Érdemes utána szárazra törölni a kocsit?
Google maps, megnézed a környéken a mosókat. Nyilván nem fogsz a XIV kerületből átautózni a XXII-be, ha ott ajánl valaki...
Mindenhol lesznek pozitív és negatív értékelések, ahol több a pozitív oda mész és kész. De akár végigpróbálhatod a környéken mindet pár mosás alatt. Nem akkora összeg és nincs nagy csoda egyikben sem.
Én aktív hab+kefével szoktam átmenni rajta és kész. Szárazra nem törlöm, a cseppmentes öblítés bőven elég, hogy minimális száradási folt maradjon. Mindennapokra pont jó, ha találkozóra megyek, akkor szüleimnél nyalom ki kívül belül, akkor perszer szárazra törlöm
Én az auchan nál lévő mosóban 600 forintból le szoktam mosnia kisautomat
100 asért behabosítom
kefével megdolgozom
aztán a mosás300 forint
és 200 forinton öblitem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!